- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA® driverek topikja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtx560unlock
csendes tag
Megjött a t6 max (20k volt kuponnal) csütörtökön hát ennek hangszórónak tényleg se magas se közép borzalmas hangja van
DE és itt jön egy jó nagy de. Én azért vettem ezt hangfalat mert teardown videók alapján nagyon könnyű "tetejét" megbontani hogy hozzá férjünk "magassugárzókhoz" (amik szvsz ink középsugárzók) na én megtettem négy darab gyáriból kettőt meghagytam hogy legyen közép tartomány és az elsőt ami előre szól másikat ami pedig hátra kicseréltem 30w/4ohm (gyári 10w 8ohm) selyem dóm magassugárzókra amik rendelkeznek szűrővel gyárilag (hangváltó)
Most brutális hangja lett
volt már boombox1 hangfalam és eléggé felzárkózott annak a szintjére ezzel setuppal. Ahogy lett igazi szép magas az nagyon szépen kiemelte a mély hangzását de holnap küldök képeket szerelésről és van itthon flip5 hangszóróm azzal készítek egy összehasonlító videót. Már csak azért tudom flip5 nem ellenfél hogy viszonyítási alapnak mennyit javult hangzása mintha nem is az a hangfal lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest