- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Táp ventilátor csere
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtx560unlock
csendes tag
Megjött a t6 max (20k volt kuponnal) csütörtökön hát ennek hangszórónak tényleg se magas se közép borzalmas hangja van
DE és itt jön egy jó nagy de. Én azért vettem ezt hangfalat mert teardown videók alapján nagyon könnyű "tetejét" megbontani hogy hozzá férjünk "magassugárzókhoz" (amik szvsz ink középsugárzók) na én megtettem négy darab gyáriból kettőt meghagytam hogy legyen közép tartomány és az elsőt ami előre szól másikat ami pedig hátra kicseréltem 30w/4ohm (gyári 10w 8ohm) selyem dóm magassugárzókra amik rendelkeznek szűrővel gyárilag (hangváltó)
Most brutális hangja lett
volt már boombox1 hangfalam és eléggé felzárkózott annak a szintjére ezzel setuppal. Ahogy lett igazi szép magas az nagyon szépen kiemelte a mély hangzását de holnap küldök képeket szerelésről és van itthon flip5 hangszóróm azzal készítek egy összehasonlító videót. Már csak azért tudom flip5 nem ellenfél hogy viszonyítási alapnak mennyit javult hangzása mintha nem is az a hangfal lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- LED világítás a lakásban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest