- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fujifilm X
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz
Lami66 #11446 üzenetére
Szerintem nem érdemes általánosítani, de írok néhány szempontot:
- nem állandóan lenne kábelesen használva, hanem az esetek nagyobb részében, kis részében viszont tök hasznos, ha lehet szobák között mozgatni és szabadtéren használni
- ha az előző pontot meg lehet oldani két termék vásárlása helyett eggyel, akkor az előny -> ezt érdemes körbejárni
- ha a kábeles használattól tönkre megy az akku, akkor tudni akarom, hogy a termék ettől még használható marad-e kábelesen (hallottam olyan akksisról, ami lemerült/tönkrement akkuval már kábelesen sem működött megfelelően)
- a Citation sorozat alapvetően jóval drágább, mint az említett tételek, talán (ha van akciósan) a One fér bele, illetve a 100 kicsit drágább. Netes review-kat próbáltam nézni, hogy a One hogy szól, de nem tűnt annyira jónak. Go + Play-t nagyjából ismerem, szerintem jobban szól (az Onyx amúgy nem jön szóba, nem tetszik a basszus túlsuly, már a Go + Play is kicsit necces).A fentiektől függetlenül azt is fontolgatom, hogy veszek egy fix kábeles cuccot, monjduk Audio Pro, és akkor mellette egy akksisat kültérre, pl Soundcore Boom. De azért a pénz nekem is pénz. :-)
carl18: ez ami tesódnak volt, ez Go + Play vagy valamelyik Onyx volt? És az akksi gyengülésétől függetlenül kábellel tökéletes volt továbbra is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest