- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
válasz
Mauzes #11439 üzenetére
A 43-as már épp határeset hordozhatóságban, inkább a kábelek miatt.
A laptop is akkuról megy, az egér, bill elemről, akkor már a hangfalat sem kábelezném. Eddig egy srs-x11 szólt, de a filmek beszédhangjait sokszor nem hallom rendesen, mondjuk ez a mostani filmek jellemzője, hogy az effekteket maxon adják, aztán meg suttognak az emberek...
Ja meg a jack bemenet. Az kell. Sajnos az olcsóbbakba nem raknak már. A JBL-ben az extreme tartotta már csak meg, az meg a 90 ezres árával, na annyit nem vagyok hajlandó kifizetni. Az 50 is határeset.
Amúgy minden tanácsot szívesen olvasok, látom itt a Motion+ pörög nagyon. Én még sosem rendeltem lengyel raktárból, meg kínai oldalról stb. szóval ezért nem is foglalkoztam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest