Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- TCL LCD és LED TV-k
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
vicces
üzenetére
Ezek szerintem régi sztorik. Mondjuk a reddit-es hozzászóló - nagy ésszel - csak annyit írt, hogy "latest firmware", addig az Anker fórumon már írják, hogy 34.38. Azzal - vagy valamelyik korábbival - azért voltak gondok ...
" ... az ankeresek 11-ig vannak ... " - délelőtt 11-ig CET? Hol, milyen Anker-esek?
Egyébként szerintem elég lett volna egy e-mail-t v. üzenetet hagyni nekik, hogy mi a szitu, és mit szeretnél (cserét ... vagy már nem?)."..mert közben átgondoltam, hogy bármikor előjöhet ez a hiba"
Szerintem picit túlgondolod. Bármi megtörtént, bármilyen márka készülékével. Az Anker ilyen szempontból semmivel sem rosszabb a többinél (Sőt! Ahhoz képest, hogy mennyit eladnak ...)" ... a cseredarabnál sem lesz biztos, hogy ne jöjjön elő ez a hiba akármikor ... "
Ld. előző megjegyzésem! Ugye még nem láttunk pl. a garancia után megdöglő akksis JBL v. Harman Kardon hangszórót?" ... nézek valami másik modellt ... "
Te tudod. Ennyiért, ilyet nem hiszem, hogy fogsz találni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Metal topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest