- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
Sziasztok ide is megirnam a problemamat ..
Ma bementem a T-mobilba és vettem egy Bluetotth USB eszközt hogy tudjak a telómra feltötleni meg le ... ( Sony Ericsson K800 i ) , ez egy kicsi 5 cm-eres kis fekete usb eszköz ..
Hazajöttem és miután beraktam azt a pirinyó mini cd-ét a gépbe már el sem indult magától , mondom ez még oké , de amikor az eszközt bedugtam az usb portba , és elkezdtem telepíteni , állandóan azt irta ki , hogy nem ment át a windows logo tesztelésén az adott telepítendő rész .. Miután feltelepitettem és probáltam használni nem ismert fel egy telefont sem .. bár amikor a '' XTNDConnect Blue Manager.exe '' filet telepítettem manuálisan a mini disc-ről , akkor is folyamatosan ez volt a probléma '' nem ment át a windiws logo tesztelésen '' ..
Közelebbit az eszközről annyit tudok mondani amennyi a papiron van : Bluetooth USB Dongle
Specification : - Compliant with Bluetooth V2.0 , V1.2 & V1.2 és - Working Distance : 20-100 m
Kb ennyi van a papirján , légyszi ha valaki tudja mi lehet a megoldás az irjon , vagy adjatok egy címet ahonnan lehet rendes progit letölteni hozzá hogy működjön ..
Előre is köszönöm .. -
AlyArkhon
őstag
Sziasztok ..
Samsung D500-as telóhoz kéne Bluetooth eszköz , hogy számítógépre , meg a telóra is lehessen feltölteni meg le is ..
PLEASE ....
Új hozzászólás Aktív témák
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged