Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thony.80
tag
Ami elsőre aggasztó volt, a töltés ideje (brutál lassú) és az akksi idő (brutálgyors merülés)
Rootolás után viszont ment rá a Clean Master (be kell állítani azért) illetve annak a BoostCharge kiegészítője, így 1-2 óra a töltés, a kitakarított memóriának köszönhetően meg bírja majd egész nap.
Amiért én választottam, az a 4G kapcsolat és a Wifi (az ugyanis már a fejlettebb változat). Wifi tényleg nagyon erős, most az otthonomtól távolabb is veszi a jelet tök simán, de ha nincs wifim végre nem csak szütyörög, hanem megy 4g-n is.
GPS-t egyszer próbáltam pár másodperc alatt megtalált, de nekem nem létszükséglet de leírása alapján az is elég jó.
Vivo Smart Garmin okosórámmal is tökéletesen működik végre (a régi telómnál azért voltak gondok).
Meglepően jól össze van rakva szerintem, elég vastag is, hogy ne görbüljön el.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13
- Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !!! Desert Titanium 96% ! 1 Hó jótállás
- IPhone 12 64GB szép gyári független akku gyári 100%
- 100%hibátlan iPhone 15 Pro 128GB white titan több mint 1 év Apple jótállás
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest