Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
konfika53
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni!
3 d-s film kiírásába szeretnék segítséget kérni!
Dvd hd fab-bal feltettem ,a filmet a gépre ,BD rebuilderrrel tömörítettem IMG burnal kiírtam,lemezre,és csak a bevezetőt játsza le és utána meg áll a lejátszó és kiírja hogy menü!A film a GRU 3 d
A 2 d-s filmek kiírása tökéletesen megy! Most próbáltam először a 3 d-s filmet!
Mindenem 3 d-s tehát itt nem lehet hiba! Előre is köszi -
konfika53
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni abban ,hogy miért nem tömöríti össze Bd 25 -re ,a Bd rebuilder ,Farkasember c filmet ! 2 verzió van rajta egy mozis és egy bővített változat
-
konfika53
csendes tag
Szia! De LTH tipus a verbatim és ezért csinálom újra írható TDK -ra,a biztonsági írást.Tömörítettem másik filmet is de ezt sem indította el a lejátszó egyike sem! Viszont a másik tapasztalatom ,ha be tettem az íróba a meg írt lemezt ,be mentem a sajátgépbe,ki jelezte a meghajtó a megírt lemezt arra rákattintva beléptem a lemezbe ,ott megkerestem a sok fálj közül a filmet rá kattintva elindította a filmet! úgy hogy most már végképp nem értem,ezt az egésszet!
-
konfika53
csendes tag
Sziasztok.
Bd-rebuilderrel kapcsolatban szeretnék egy két kérdésemre választ kapni.A BD-rebuilderrel megcsinálom a filmeket ,a forrásfájl eredeti BD lemez ,a teljes lemezt extrákkal együtt tömörítem.A bd írom LG BE12RU30 amikor kiírásra kerül a film akkor az asztali lejátszóm és a dvd írom sem játssza le,nem indítja el csak a figyelmeztetés logóig megy el a gép és azt írja hogy frissítsem a szoftvert (ez már megtörtént) Ha az extrák nélkül csinálom meg a lemezt akkor tökéletesen lejátssza mind a kettő (de hát azért használom ezt a programot mert extrákkal meg menüvel együtt szeretem megcsinálni) tömörítés után a winchesteren kipróbálom a filmet és az indul.Következő lenne a kérdésem hogy a teljes tömörített lemezt miért nem játssza le? Próbáltam TDK újra írható lemezre (előtte formázva volt a lemez,próbáltam verbatim lemezre 4x-es sebességgel írtam.Köszönettel Konfika
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ukrajnai háború
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest