- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
BD lemezek ajánlási sorrendje (írásminőséget és tartósságot illetően az eddigi itteni és külföldi fórumok tapasztalatait összegezve) gyártók (MID) és márkák alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
XIII Ramses
aktív tag
Forrest Gump rájött, hogy rákhalászni nehéz. Én rájöttem, hogy fényképezni se éppen könnyű. (értve úgy, hogy egy marhára tükröződő felületen a lehető legkevesebb árnyék legyen)
Kicsit kutakodtam ezzel a Sony lemezzel kapcsolatban, ami állítólag panasonic présgépeken készült. A lemez létezik Sony V series-nek hívják, és a világon sok helyen kapni:
[link]
Van aki panaszkodik rá, hogy Ritek médiakódos és hogy inkább lenne CNC kódos, mert ilyen Sony lemez is van (állítólag). Ettől még lehet hamisítvány az összes Ritek, meg a CNC-s Sony lemez is.
De ebben a panasonic présgépes mendemondában azért lehet valami, már csak abból gondolom, hogy én aranyszínű hordozóréteges lemezt csak a MEI-változatait láttam, és ez a Sony RITEK BR2 majdnem pontosan olyan színű, mint az:A képen a három íratlan üres lemez balról jobbra:
1.Panasonic bd-r 25gb MEIRA1
2. Sony bd-r 25gb RITEK BR2
3.Verbatim bd-r 25gb CNC MAG BA5
Az első kettő között a haszonlóság azért szembeötlő. De azért van különbség is: a Ritek széle kissé rolytos, míg a panasonic teljesen sima.
Ezen a képen próbálom a magam szerencsétlen módján láttatni:
A lámpa fénye mellett látszik, valamint a telefon kis árnyéka alatt is. Gondolom a nyomat hanyagsága miatt lehet, vagy passz, ez ilyen mind. Nem ér bele a hordozórétegbe, de végig körbe ilyen. A pana az teljesen sima. A 2015-17 környékén írt panasonic lemezeim mind kiválóan olvashatók, hogy ezek meddig, majd néhány év múlva kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- SamMobile: biztosan Exynosszal érkezik a Z Flip7
- SQL kérdések
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Samsung 970 PRO 512GB M.2 PCIe SSD
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest