- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen digitális videókamerát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
válasz
K21_overlord #158 üzenetére
Passz... Eddig nézegettem.
létrehoztam egy kockát, azt sem lehet elforgatni. létrehoztam egy új scene-t abban sem lehet forgatni. Ha viszont bizonyos objektumokat átviszek egy új projektbe, akkor lehet forgatni. Lehet neked is ezt kellene tenned, ha nem jössz rá mi a hiba.
Egyébként most újból megnyitottam, edit mode-ban tudok forgatni, ha kijelölöm az egészet de object módban nem...Nem tudom. Holnap még eljátszom vele.
OFF:
Nem tudom próbáltad-e, a blend fájlokat általában egész jól lehet tömöríteni, ha raktározni, vagy küldeni szeretnéd őket. A linkelt 16 megás fájl 7zip-el 1,9MB.Rapidshare helyett próbáld ki a dropbox-ot. Itt tudsz regelni. Ingyen 2GB tárhely, ezen belül van egy public mappa, amik tartalmát meg tudod osztani másokkal egy linkkel. Van hozzá kliens is, ami automatikusan szinkronizál egy mappát a gépen.
(A reg link amit beírtam a saját "ajánló" linkem. Ha ezen keresztül regisztrálsz mindketten (asszem) kapunk ajándékba 250MB tárhelyet. Ha meghívsz másokat, a 2GB-ot fel tudod tornászni 8 GB-ig)
Csak egy ötlet!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- Google Pixel topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged