Új hozzászólás Aktív témák
-
eiti58
csendes tag
Heló, látom Te sikeresen túl estél egy ilyen akción. Segítenél! Használtan került hozzám egy Blazer 400-as szünetmentes.
Letöltöttem és sikeresen feltelepítettem a Winpower Managert. Futtatam, de a device statuszra azt íra, no connection. A gépet egy korábban APC-hez kapott kábellel csatlakoztattam hozzá. Lehet, hogy ez nem is RS 232? Vagy a bekötése eltérő lehet? A gépen hol és mit kell még esetleg beállítani? Előre is kösz. -
eiti58
csendes tag
Heló, tudna valaki segíteni? Használtan került hozzám egy Blazer 400-as szünetmentes.
Letöltöttem és sikeresen feltelepítettem a Winpower Managert. Futtatam, de a device statuszra azt íra, no connection. A gépet egy korábban APC-hez kapott kábellel csatlakoztattam hozzá. Lehet, hogy ez nem is RS 232? Vagy a bekötése eltérő lehet? A gépen hol és mit kell még esetleg beállítani? Előre is kösz. -
iceface1
csendes tag
Anya csati van az UPS en, de a sima soros hosszabító kábel esélytelen!
Én úgy tudom, a soros portos UPS eken, mind anya csati van, de sokféle 1edi bekötéssel, pl. az apc ups-ek is legalább 2féle kábel bekötést használnak és más a PCM-eké is!!
De ezzel a bekötési kombinációval még nem találkoztam 1iknél sem!
-
iceface1
csendes tag
Sziasztok!!
A napokban sikerült szert tennem, 1 állítólag AEG márkájú UPS700LCD típusú szünetmentes tápot, kis hibával amit sikerült +javítanom, a gondom az, hogy erről a típusról semmilyen infót nem sikerült a netről szereznem.
Nem tudom összekapcsolni a számító géppel soros porton keresztül!
Az UPS a 9tűs csatiból csak a 2,4,5,6 és 7 tűk vannak bekötve, 3db optón keresztül kommunikál az UPS a szgéppel!
1 opto (6-os és 7-es tűk) az ups felé, a másik 2 opto ( 2-es,4-es és 4-es,5-ös tük)a szgép felé közli az adatokat.Segítségeteket előre is köszönöm!!!
-
Bazijoe73
senior tag
Ok vista alatt is jó ja és nekem nem ment fel mert USB-t keresett miért???
-
nyunyu
félisten
-
Bazijoe73
senior tag
Sziasztok most szereztem egy APC Smart-UPS 700-at a bekötést értem de milyen progi kell hozzá???
-
Ice_Man22
senior tag
Nekem Ablerex Tr800 asom van..Ki probaltam a Winpowerrel, dse a program meg a com portot se latta... pedig nincs le tiltvaa biosba....Kossz szepen a linket megprobalom azt is, de a UPS el kaptam kabelt...
-
nyunyu
félisten
válasz
Ice_Man22 #10 üzenetére
Milyen UPSot?
APC-hez szukseges soros kiosztasokat tegnap linkeltem a szunetmentes topikba
-
Ice_Man22
senior tag
Hello!!segitsen valaki pls....nemtudom a ups emet csatlakoztatni a szamitogephez, serial portos a cucc
-
Jarod1
veterán
Xerintem a trükk az volt hogy mivel soros portos infrát is használok, ezért most először az UPS-t tettem fel
-
Jarod1
veterán
nA SIKERÜLT CSATLAKOZTATNOM MINDENT MUTAT
-
Jarod1
veterán
Na sikerült, nagynehezen csak nem tudom mi a faxomért akar a nethez kapcsolódni?
A blutooth ot mahináltam, -
Jarod1
veterán
Jarod1
(kvázi-tag) (MOD)
A soros kábel jó, xerintem az UPS-nek a soros porja xar -
Flashy
veterán
oké akkor megválaszolom magamnak
Q3.What is communication interface for UPS?
A: Currently, there are five communication interfaces in the market : (a)Contact closure (b)RS-232 (c)AS400
(d)SNMP (e)USB。AS400 is the communication port exclusively designed for IBM computers. SNMP is
the communication port that controls UPS through Internet without modem. Contact closure and RS-232
are two common communication ports we ever see in the market. The functions of these two communication
ports are listed below:
Contact closure
· Check if Main Power is normal
· Check if battery voltage is too low
· Auto save files
· Auto shutdown systems
RS-232
· Check if Main Power is normal
· Check if battery voltage is too low
· Auto save files
· Auto shutdown systems
· Check the UPS voltage, current, frequency, and capacity
· Setting shutdown time
Q4. What is UPS pins definition for the communication cable of Centralion UPS?
A-1: For RS-232 interface, the communication cable is a standard RS232 cable. The pin connection between
the two terminals is in series. User can get it form the computer shop locally.
A-2: For contact closure (DB9) interface, user could not buy it from local computer shop. It is a custom-made
cable and user should contact your dealer for further information. -
Flashy
veterán
UP
-
Leveee
tag
Hi all,
Remélem nem egy olyan topicot indítottam, amit már valahol kiveséztetek, de én nem találtam infót róla!
Tehát ezen UPS-hez keresek kábel bekötési rajzot, nyilván a PC-val való kommunikációhoz! (RS-232)
Köszi,
Leveee
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Kingdom Come: Deliverance II - Túl a 3 millión
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Autós topik
- Az 5G-s páncélnak ára van
- További aktív témák...
- Olympus (OM-System) OM-5 fényképező 3 év gari 2300 expo
- Eredeti Apple Airpods Max Bluetooth fejlhallgató
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest