Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- BIOS frissítés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisCibner
csendes tag
Hello!!!
Memoriakártyárol probálj frissíteni!!!!
Lucca 5.2
http://www.blaupunkt.de/fileadmin/user_upload/UK/download/guide_luccasoft_0685os1131_en.pdf
Lucca 3.3
Ez nem egyezik az 5.2-vel de hátha segít a folyamatokban!
http://luccamp3.uw.hu/
https://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache
B_XVjgBSrUJ:luccamp3.uw.hu/Lucca%2520frissites.doc+http://luccamp3.uw.hu/&hl=hu&gl=hu&pid=bl&srcid=ADGEEShQtSgUnRVZ4tIP1yBoFMphnhypSLaaP8Un0urTv7q0YotFYISwjvtdYbaquKy5uqmOnq1vk2CH16WQinwUBP5wba_GGgfL6k1NEaBAyHTTFwcFOtJmT7XK3dDprXvcBJysUnz9&sig=AHIEtbQ7lH_y_Zh9_ZqZuam5BaTH8f1n7Q
Ha életet tudtál lehelni a gépbe akkor irj és leirom hogy hogy tudod feltenni rá az igo8-at!!
-
KisCibner
csendes tag
Hali!!! ha valakinek kérdése volna elcseszett Blaupunkt TravelPilot Lucca 3.3 / Mp3 3.3 navigációval kapcsolatba, vagy Igo 8 gépre varázslásával nyugodtan írjon ide vagy az e-mail címemre: kiscibner46@gmail.com
Ha van rá igény ide is szívesen leirom a folyamatokat!!!
-
imrex
csendes tag
sziasztok hozzám került egy blaupunkt lucca 5.3 de nem volt hozzá semmi,ezt a hibaüzenetet kapom >>INSERT THE UPGRADE SD CARD<< don t remove Power Cable
Navi Folder does not exist a windows-ba el tudom inditani az igo8-at de nem tudom hol kell átírni, hogy az SD kártyáról induljon, nincs vagy nem találok rajta sys.txt se ini.txt ahol át tudnám irányítani, keresgéltem a netente, nem találok semmi javító csomagot vagy backup ot
ha valakinek van ilyen készüléke vagy volt már vele dolga segítsen. köszönöm. -
bl4ze
veterán
Sziasztok,
Blaupunkt TravelPilot EX-hez keresek magyar vagy angol használati útmutatót.
Valaki ???
-
sai
aktív tag
Helló!
Nekem egy Travelpilot 500-asom van.és ma véletlenül nyomtam neki egy Bluetooth reset-et.és azóta ha be akarom kapcsolni BT-ét azt írja ki. hogy Bluetooth nincs inicializálva.és sehogy nem tudom megcsinálni.. szerviz menüből BT_test működik.de szerviz menüből sem tudom bekapcsolni bt-ét.rendesen elindítva gps-et ott nyomtam neki egy gyári beállítások visszaállítását de az sem javította meg.
valakinek valami 5let???? -
beikes
csendes tag
Helo!
Lucca 3.3 navim van. Tudna valaki tanácsot adni frissítéssel kapcsolatban? Blaupunktnál, sajna nincs már elérhető hozzá, IGO-t pedig nem tudom fel lehet-e rakni rá, a beszerzéséről meg pláne nincs fogalmam.
Mindenki segítségét előre is köszönöm!
-
cipeki
csendes tag
Hello mindenkinek! Kaptam egy blaupunkt lucca mp3-ast, sajnos DVD nélkül adták. Nincs valakinek véletlenül egy ilyen DVD-je?, a recovery része kellene egyébként róla. Köszi előre is a segítséget.
-
frank288
csendes tag
Hali mindenkinek! Lucca Mp3 gps-re hogyan tudok másik skint fölrakni?Igo8.3.2.64873 térkép van rajta.WinCe5 az op. rendszer.Illetve van ennél frissebb térkép,bár ez sem rossz.Számítógépre nem tudom csatlakoztatni kábel híján. Ugyanúgy néz ki mint a 712-es hsz.-nál lévő csak fekete. Köszi!
-
frank288
csendes tag
Hali!Travel Pilot Luccához keresek hangszórót,vagy komplett üzemképtelen készüléket amiben benne van.Ha valakinek esetleg kell,tudok adni 2010-es IGO full EU térképet.
Köszi a segítséget! -
shaggy
aktív tag
Fórumon olvastam és lehet nekem is tudnál segíteni abban hogy nekem van egy Blaupunkt Lucca MP3 GPS-em és szeretném frissíteni a térképeket ezen már fent van az IGO nem tudom hogy mert most kaptam és csak ismerkedek de a térképek már régiek és szeretném frissíteni de sehogy sem megy SD kártyáról lehetne esetleg?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Luisaa
csendes tag
válasz
oldtoger #736 üzenetére
Helló!
Van egy Lucca 3.3-am!
Próbálkoztam az iGO8 felrakásával.
A szervíz menűben most nem tudom elérni a fileExplorer.exe-t.A következő hiaüzenetet kapom:
Schwerwiegender Anwendungsfehler
Anwendung fileExplorer.exe hat einen nicht zulässigen
Vorgang durchgeführt,und das Programm wird
geschlossen. Wenn das Problem weiterhin besteht,
wenden Sie sich an den Hersteller des Programms.Program: fileExplorer.exe
Ausnahme: 0x0000005
Adresse: 00000002Valakinek valami ötlet?
Ráadásul az USB changer olyan helyzetben van beállítva, hogy a PC nem látja a belső memória kártyákat! -
oldtoger
csendes tag
A lucca 3.3,3.4 lefagyást Kecskeméten Cím: 6000 Kecskemét, Wéber Ede u. 10/A.
Telefon: 76-889-704, 76-889-724, 76-889-719 megoldják profi módon -
zasasa
csendes tag
Sziasztok.
Blaupunkt Lucca 3.5b készülékem van és bekapcsolásnál csak simán fehér a kijelző és nem csinál semmit.Mi lehet a gondja? -
saska00
csendes tag
Köszönöm de sajna nem fogott jelet
állítottam a nyomvonalak menüben amit írtak kinn volt az ablakba egész este úgy 10 órát és semmi nem fog jelet egy másik GPS-t is melléraktam az fogott tehát jel van csak nem érzékeli. A térkép módban jobb oldalt van egy műhold jel piros X-szel ha rámegyek bejön a gps adatok menü ahol nincs semmi minden üres csak a jobb alsó sarokban villog 3om sárga pont de jelet nem fog mi lehet a baj?
Kérem valaki segítsen hogy tudok végre jelet fogni vele!
Előre is köszi! -
saska00
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Elvállaltam egy GPS frissítést és nagyon megbántam SEGÍTSÉGRE lenne szükségem!
Egy Blaupunkt lucca 3.4-es (ez van a hátoldalán de a neten csak 3.3as létezik!)
Kis belső memóriáján van az igo8 a térképeket pedig sd-kártyára raktam SYS.ini-be be is állítottam h onnan nézze de azt írja ki h térkép elavult nem értem miért!
A sok piszkálás után már ami rajta volt igo8 nem is indult ezért felraktam rá egy frissebbet ami tökéletesen működik is azzal a nagy hibával h nem veszi a műhold jelét nem is tudom hol lehetne azt állítani!
Szóval ha valaki képben van még legyen szíves írja meg nekem hogyan állíthatnám be h vegyen jelet! Vagy ez a masina annyira régi h az ilyen új igot-nem képes futtatni???
Esetleg hogyan lehet gyári visszaállításokat elérni? -
jokka1550
csendes tag
blauP Mp3 azt írja h please insert sd card... nem tudom elérni a windows-t sem sem a szervíz menüt mit csináljak???:S
-
jokka1550
csendes tag
sikerült felrakni a Blaupunk travelpilot lucca mp3ra az igo-t én ment is...ezután abba a tévhitbe kerültem hogy ha letörlöm az eredeti softwerét akkor automatikusan az igo-t tölti be..na de mégsem..még a service menüt sem érem most már el..mi a teendő..
?????
-
Pixike
csendes tag
Hali!
Blaupunkt Travelpilot 100-ra felment az IGO!
Így kell megcsinálni:
A készüléken a Windowsba úgy tudunk belépni, hogy bekapcsoláskor nyomjuk a bekapcsoló és a hangerő plusz gombokat egyszerre míg be nem jön a system menü, majd kiválasztjuk a SHELL gombot és már ott is a Windows.
Itt ha rámegyünk az asztalon lévő My Device ikonra, és ezen belül van a ResidentFlash , és azon van a rendszer és a navi program egy része is!
Ezen belül van a MARINE mappa és ebben egy BIN mappa amiben található néhány fájl. Legelőször mentsük el a MARINE mappát vagy a kártyára vagy a belső memóriára! Majd a BIN mappába kell bemásolni az IGOt CONTENT mappa nélkül. Előtte a többi MARINE és BIN mappában lévő fájlt törölhetjük hely szűke miatt! A másolást és mentést csak a készüléken lévő Windows-ban tudjuk végrehajtani mivel a normál Windows nem látja a belső kis memóriát csak az 1 gigát!
Én a másolást úgy csináltam, hogy a kártyára az IGO-t már a BIN mappába tettem, így könnyebb másolni a Windowsban. Az "IGO.exe" fájlt át kell nevezni "main_sys_exe.exe"-re még a másolás előtt! Ha ez megvan akkor a CONTENT mappát felmásolhatjuk az 1gigás belső memóriába, sajnos nem fér fel az összes térkép, de akkor még ott a lehetőség arra hogy a CONTENT mappát egy memóriakártyára másoljuk!
Az IGO mellett van a SYS.txt amibe ezeket a sorokat kell bemásolni:
Ha a belső 1 gigán van a CONTENT:
[folders]
content="Datastorage/content"Ha pedig memóriakártyán van a CONTENT:
[folders]
content="Sdmmc disc/content"Ha ez mind megvan, akkor működnie kell a gyári menüből történő indítással!
Ja és ugye a SAVE mappát töröljük az IGO-ból!Akinek kérdése van, írjon!
üdv
PIXI -
jokka1550
csendes tag
Hello!
Nos az lenne a problémám h :van egy Blaupunkt Travelpilot lucca mp3 editionom.. erre szeretnék IGO-t telepíteni.. ha valaki tud részletes leírást adni e dolog folyamatáról az tegye:msn:jokka1550@hotmail.com előre is kösz.. -
Pixike
csendes tag
Hali!
Lenne egy Travelpilot 100-as készülékem amire IGO8-at szeretnék tenni úgy hogy a belső 1Gb memóriából működjön!
Aki tud segítsen!üdv
PIXI -
robag3030
csendes tag
ja és még annyi hogy kikapcsolásnál ki kell lépni az igo bol és a készülék kikapcs gombját csak roviden megnyomni igy nincs reset és könnyeben indul egyböl a navigombok látszanak
-
robag3030
csendes tag
Üdv mindenkinek
fentiekben olvastam valahol h lucca3.3 gps-jelet nehezen vagy eggyáltalán nem talál
a probléma nállam is adott volt.kezdtem gyanakodni a készülék antenna hibájára,ki is cseréltem és láss csodát jel még mindig semmi.valamikor 10-20 perc mulva talált jelet vagy olykor eltelt egy ora is mire megfogott egy müholdat. és innentöl kezdve tökéletessen müködött. a szerviz menün bellül a gps infoban megfigyeltem egy ugyanijen készüléken hogy ha elinditod a bizonyos startokat a jo készülék alapbol tud bizonyos mühold adatokat mint pl sebesség meg ijenek,mig az én készülékem mindent nullábol indit és nagyon nehezen csatlakozik ott láttam egy rublikát nmea vagy valami ilyesmi mivel igazábol nem értek hozzá nemtudtam mire használni jelentéktelennek tünt.aztán barangolva az igo8 menüjében felfedeztem egy rublikát a NYOMVONALAK opcionál mégpedig nmea vagy mi mentése ami az én készülékemen valamiért nem volt bepipálva.bepipáltam gondolom mentett valamit és láss csodát a készülék aztmondhatni gyorsan talált müholdat 1-5perc között elösször
aztán a használatok során vagy az adatok sokasodásábol kifojolag vagy nemtom de a készülék egyre gyorsabban talál jelet most ugymükszik mire a nyitóképröl a térképre váltok addigra van jel ugyhogy ajánlom figyelmetekbe ezt a kis rublikát mert nekem ez segitet a hiba kiküszöbölésébenüdv mindenkinek remélem tudtam segiteni a tapasztalataimmal
-
b05styp
tag
hali!
Srácok gyorsan kéne nekem egy olyan segítség hogy honnan szedhetek le és hogyan telepítsek egy blaupunkt travelpilot 5.2-es GPSre legújabb európa térképet ... ?
-
Balam
csendes tag
Sziasztok!
VIsszaolvastam a teljes fórumot, és sok ugyanilyen problémaleírást találtam mint ami most az én GPS-emen is előjött, de a megoldást nem sikerült meglelnem rá
Tehát: Blau 3.3 GPS, navigálás közben egyszercsak lefagyott. Restart után viszont megáll a kezdőképernyőnél (TravelPilot Logo) és onnan sehova tovább. Megcsináltam a Blau oldaláról letöltött készülékspecifikus recovery-vel helyretenni, fölmásoltam SD kártyára, a ROM update szépen el is indul, végigfut a telepítés process, ámde az ezt követő reboot után ugyanúgy megáll a kezdőképernyőnél...
Esetleg van még valakinek valami ötlete mit lehetne megpróbálni? Én valahogy a belső flash memóriát formáznám le és telepíteném újra a WinCE-t (szerintem valahol ott van a bibi), de ehhez nem találok a neten semmi infót/tool-t.
Tanácstalan vagyok picitÜdv
B -
cimrus
csendes tag
Sziasztok!
Nincs valakinek TravelPilot Lucca 3.3 navigációhoz magyar leírás?
Előre is köszönöm!
-
AtaWrc
aktív tag
Sziasztok
Kérnék 1 kis segítséget.
Van 1 Lucca 5.2-es készülékem, eddig ment rendesen, csak kb 3 hónapja nem használtam,és most a bekapcsoláskor ez fogadott:
" Please insert the uprage sd card
Dont remove power cable
System folder with Sproc.exe files does not exist"Piacon vásárolt készülék, nincs hozzá gyári szoftver, esetleg ha valaki azt feltöltené valahova, vagy privibe elküldené nekem, azt megköszönném.
Kb 1,5 éve használom, eddig nem volt vele semmi gondom.
A gyári honlapon használható dolog nincs fent.
Esetleg ha más megoldás nincs, tudtok pesten valahol még szervizt, aki foglalkozik ezekkel a kütyükkel?
Köszi -
lackuj
csendes tag
Sziasztok!
kicsit kezdő lennék a szeren. Van egy blaupunkt. 3.5 öm, nem tudok be lépni a szervizmenüjébe
tudja valaki, hogy lehet? csak a sd kártyát tudom belőle olvasni, a belső cuccokhoz nem férek hozzá
Köszi a segitséget!
-
averes
csendes tag
Megoldás:
keress erre rá --->XTyler SD Moov300EU (Simple Unlock) for Blaupunkt Travel Pilot Luca 3.5 B
Ird fel egy 1 GB kártyára és a legyen a Luccában.Nekem ezzel problémamentesen indul.
Pusztán az a változás, hogy miután kilépsz az Igóból a Win CE felülete jön be.
Kikapcsoláskor nim. 15 másodpercig nyomd a középső gombot!sok sikert
averes -
oldtoger
csendes tag
Tisztelt Blaupunkt Guruk!
Van egy TravelPilotLucca 3.3 navim a bekapcsolás után nem lép tovább az első képernyőnél.Pc-re kapcsolva nem tudom megszólítani illetve nem is látom, Sd kártyát bedugva nem történik semmi.Reset gombot nem látok rajta. kérlek segítsetek hogyan tudnám feléleszteni.A fórumot visszafelé jóóóó hosszan visszaolvastam de nem találtam ilyen hibát.Esetleg szervíz is érdkelne,ha túl bonyás.Köszönöm előre is! -
ottegg81
csendes tag
Buccy Köszönöm szépen már ugy megy az IG8 hogy hogy aszerviz menüböl inditom !!!
Márcsk azt kéne megoldanom ha simán bekapcolom akkor is Fussson !!!!
Esetleg ha valaki td még valami megoldást vagy Te BUCCY akkor várom KÖSZÖNÖK MINDENT !!!!!!!!! -
LUCCA 3.3 -ra IGO8 telepítését leírná valaki, ha nem privi megy, az is jó.
-
ottegg81
csendes tag
hello !
valaki segitséget Luca mp 3 térkép frisités és hogyn valmi létezö link illetve megoldás ami biztosan müködik Köszile !!
-
Krisz1974
csendes tag
Szia Mindenkinek!
Hozzáértő segítséget kérnék olyanoktól, aki tudna nekem adni tanácsot, tippet a következőhöz! Most kaptam ajándékba egy Blaupunkt MP3 Lucca típusú GPS-t és szeretném a térképprogramot frissíteni. Mit kell tegyek?
A válaszokat előre is Köszönöm!
Krisz. -
Szabikaa20
őstag
Hello!!!
Van az apamnak egy Blaupunkt Lucca 3.3 GPS-e....DE a terkep mar eleg elavult.Kiszeretnem rajta cserelni,de fogalmam sincsen hogy mit vagy hogyan rakjam ra!
Talaltam ra en terkepet ujabbat csak az a baj hogy a GPS csak 2gb ig tamogatja a kartyat es a 4gb-os kartya mar nem mukodott benne.A terkep meg tobb volt mint 2gb.Ezert nem tudom mit csinaljak.Egesz europa terkep kellene mert apam kamionsoför es szuksege lenne ra.
A GPS-hez pedig nem kaptunk semmilyen DVD vagy frissitest!Ha valaki aki tudna nekem segiteni,legyszi irjon nekem egy privit hogy mit hogyan!Nagyon halas lennek erte!!!! Köszi!
-
l4ci
tag
válasz
hondacarx #705 üzenetére
Pár hozzászólással feljebb írtam le a tapasztalataimat pont a 3.3-asról, segítettem volna, ha szólsz időben. Az a gond ezzel, hogy alapból nem a kártyáról olvassa a cuccot, hanem a belső memóriából. Először is a szervíz menüben be kell állítanod az USB kapcsolatnál, hogy a belső memóriát is lássa, majd oda kell felmásolni a programot, lehet a térképeket is, de elég pici a belső flash, így a kártyára kell tenni a térképeket, az is le van írva a fórumban, hogy ezt hogyan tudod megtenni.
Ha valami nem világos vagy van még kérdésed, szólj bátran és segítek! -
hondacarx
csendes tag
Sziasztok...
van egy blaupunk travel em
lucca 3.3 as van rajta le akkarom cserélni iGo8 ra
Nav N Go iGO 8 R3 series - v8.3.2.64873 (Nov 13 2008)-UPDATE
letöltöttem ezt és felmásoltam a kártyára de nem működik
mi a baj mit csinálja.?
nagyon fontos segítsetek mert mennék hétvégén Németbe és most egyáltalán nem működik.. -
mürze
csendes tag
Üdv! A Motorola V3 RAZR adatkábele tökéletes az én Lucca 3.4-esemhez.
-
barnaur
csendes tag
Sziasztok!
Az már kiderült,hogy a kábel spéci,csak készíteni lehet ilyet.A PDA-kon hasonló,csak picit
keskenyebb,de a lábkiosztás is fontos,egyébként nem kommunikál.A Motorolát én is olvastam,viszont csak egyes tipusokon lehet ilyen,én csak USB formát találtam.Állítólagos recovery-t találtam,csak nem tudom,hogy minek kellene rajta lenni.Ezeken patch exe meg egy halom torrent
hivatkozás van.Egy,két megányi méretűek.Nem nagy bizodalmam van hozzájuk.
Amit még találtam az viszont PC-re való recovery,de az sem biztos,hogy magát a progit javítja ki.Jó lenne legalább tudni,mi van a CD,DVD-n?
Jelenleg zsákutcás kinézetű a dolog,de ha kicsit kevesebb lesz a melóm összegörcsölök
egy kábelt valahogy,ha szerencsém lesz és a belső flasht is látja,akkor már félsiker.
Azért biztosabb lenne az a fránya recovery. -
enjoy69
csendes tag
hali!
olyan kábelt ne is keressetek,mert az nem USb, hanem egy smart cradle csatlakozó helye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- OpenMediaVault
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest