Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzolo
senior tag
válasz
zolee0307 #839 üzenetére
Én Tune In-re esküszöm, Z10-en, Memopadon és Playstation 3-on is használom
Tilt Yahoo News-zal még oké volt, de a Spiegel-nél a híreket már nem töltötte be, ha rányomtam :/ és zavart, hogy egyfolytában mozognak a hírek, lapozni nem lehez. Kéne a Feedly vagy egy jó Rss-olvasó natívban, droidos sajna nem fut túl jól.
-
Blackmirror
őstag
válasz
zolee0307 #839 üzenetére
nobexem (worldből) van + tune in(az nem a worldből hanem androidos) mindkettővel tudsz magyar adókat hallgatni,adatforgalmat passzolom mert rendszertelenül hallgatom őket és még nem figyeltem és 1-3GB adatforgalmi keretem van általában az meg elég
istnag: akkor másnál is bugos oké... sajnos sok ilyen alkalmazás van.Tilt esetében Built for Blackberry appról beszélünk ráadásul
Doodle jump az okés legalább,az unot nem néztem de ilyenekkel nem nagyon játszom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest