Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmirror
őstag
Asphalt 8 frissítés játszhatatlan, kuka.
-
Blackmirror
őstag
válasz
zolee0307 #839 üzenetére
nobexem (worldből) van + tune in(az nem a worldből hanem androidos) mindkettővel tudsz magyar adókat hallgatni,adatforgalmat passzolom mert rendszertelenül hallgatom őket és még nem figyeltem és 1-3GB adatforgalmi keretem van általában az meg elég
istnag: akkor másnál is bugos oké... sajnos sok ilyen alkalmazás van.Tilt esetében Built for Blackberry appról beszélünk ráadásul
Doodle jump az okés legalább,az unot nem néztem de ilyenekkel nem nagyon játszom. -
Blackmirror
őstag
válasz
rbalint88 #724 üzenetére
Félreértettelek akkor.
Elején én is morogtam a world miatt(droidos telefonom volt előtte) de azért fejlődik és ha nincs más akkor playes alkalmazást rátelepítem aztán mindenem megvan, igaz viber nekem nem hiányzott,de sokaknak igen.Szerk.:Ja és nem fikázót láttam benned csak érdekelt hogy mi a baj.
-
Blackmirror
őstag
válasz
rbalint88 #721 üzenetére
Mihez képest van lemaradva?mert most a WP-ben lett átlátszó csempe?
Nincs lemaradva, az alkalmazásbolt szegényes, de épp ma volt róla szó hogy jön a viber.
Szerinted WP-vel mi volt megjelent és minden alkalmazás volt rá a voltjában?Nem,és a BBnél sem,de csak picivel több mint egy éves a rendszer.
Légy türelmes.Ha meg nem vagy az akkor mókold rá a droidost ahogyan többen tesszük. -
Blackmirror
őstag
válasz
Stimpy001 #672 üzenetére
Első hszben benne van a Snap,az fog kelleni neked onnan le is szedheted a megvásároltat is.
" A bejelentkezés után telepíteni tudjuk az ingyenes alkalmazásokat, illetve a már megvásárolt ( Google Play) alkalmazásokat is."
Én más alternatívát használok,de szerintem én is felteszem,kipróbálom mert nagyon dicsérik. -
Blackmirror
őstag
Ez a nobex nevű ingyenes rádiós cucc jó.Tetszik,ajánlom
-
Blackmirror
őstag
Ez pedig még szoft frissítés előtt volt szóval nem nálunk van a hiba...ezért akcijjjós az asphalt 8
NE vegyétek meg.Sajnos figyelmetlen voltam,a véleményeknél sok a panasz mégis megvettem.
Badlanddel is volt probléma,de azt gyorsan frissítették,remélem ez is kap frissítést.BB Worldben pedig nem veszek soha többet semmi játékot az is biztos.Talán ha ki szeretnének mászni a gödörből akkor jó lenne helyre raknák vagy teljes hozzáférés legyen a google playhez, hogy fizetőset is tölthessek.
-
Blackmirror
őstag
Worldből letöltöttem az asphalt 8-at és meg sem nyitja a játékot.Gameloft feliratig jutok
-
Blackmirror
őstag
válasz
California1 #351 üzenetére
Ja akkor ez olyan szőkenős volt részemről ...Közben amúgy rájöttem...
bok:és melyik az amelyikért mi ne fizessünk pénzt?
-
Blackmirror
őstag
válasz
California1 #349 üzenetére
Köszi
Ezt nem is tudtam,megyek is playre másik telóra letölteni kipróbálom. -
Blackmirror
őstag
Én megvettem a Badlandet,de amikor meghal a kis szörny(nem mindig-random) akkor kilép a telefon a játékból.
A véleményezéseknél más is írja ,én nem tudom hogyan kell írni oda,ha a játékban rákattintok a rate-fülre csatlakozási hibával kidob,pedig amúgy megy a net.Szóval nem érdemes megvenni egyáltalán,közben eszembe jutott hogy androidra ingyenes,tehát tudom telepíteni az első hszben leírt módszerrel.Van aki esetleg így használja a Badlandet?Rendesen megy neki az a playes?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen notebookot vegyek?
- Óra topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Óvodások homokozója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest