Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
20 megabájt le és 1 megabájt fel? 160M/8M- es net? Vagy csak rosszul írtad, és 20Mb/1Mb, a MB = megabájt a megabit az Mb, és nem mindegy. Gondolom 20/1 megabites, 1 megabit az 128 kilóbájt, akkora sebességgel max 10-20 torrentet seedelj, ne 200 at. Nekem 80/25 megabites a netem, azaz 10 megabájt le és 3,1 megabájt fel, 30-40 torrentnél többet nem szoktam futtatni egyszerre, mert nagyon szétdarabolja a sebességet. 128 kilóbájtos neted ha 200 felé osztod, kevesebb mint 1 kilóbájtal töltesz fel 1 torrentet, és akkor még azt nem számoltuk, hogy 1 torrentet akár többen is szednének, továbbá azt se, hogy minél több a kapcsolat annál több a veszteség, szóval 200 torrentnél kb 0 val seedelsz ami nem nagy segítség senkinek sem.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hardcore café
- Bestbuy játékok
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged