-
PROHARDVER!
Bittorrent Bleep
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Közben beugrott, hogy sztem mi lesz ennek a megoldásnak a rákfenéje. Ugyanaz, mint a VOIP alkalmazásoké. Az állandó fogadóképes állapot fenntartása elég negatívan hat az akkuidőre. Technikailag megoldható lenne ennek a kiküszöbölése, de nem biztos, hogy minden körülmények között működne.
-
törölt tag
Az első tapasztalat megvan. Úgy tűnik, hogy két eszköz nem tud kommunikálni, ha azonos accounton vannak. MiniPC -n csináltam egy inkognítót és megjelenítettem a QR kódot. Ezt beolvastam telóval, de az ugyebár ugyanannak az accountnak egy másik eszköze. Mivel a kommunikáció azonosítása accountok és nem eszközök között történik, ezért így nem tudom az egyik saját eszközről hívni a másikat. Úgy tűnik, hogy készülékenként más reg kell. Arra még nem találtam opciót, hogy miként tudom visszaállítani az alapállapotot új account megadásához. Persze, ha lett volna egy kis eszem, akkor rögtön az első megnyitás után csináltam volna egy Titanium mentést. Vszínűleg adattörlés, vagy reinstall lesz, de majd csak később. Most a kalóriabevitel fontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Jogász topic
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- PC Game Pass előfizetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest