Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Gaming notebook topik
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
btomi9
aktív tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Engem az ingyen áram érdekelne inkább, de menjünk át privátba
-
btomi9
aktív tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Én arra akartam használni, hogy ha ide utalnék tőzsdéről, vagy akárhonnan, akkor itthon bankkártyás vásárlással tudnék róla költeni ingyen.
-
-
btomi9
aktív tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Köszi, érthetően elmagyaráztad. Akkor most nyugi van, itt a Karácsony, a nagy vész egyelőre elhessegetődött, nem kell csinálni semmit :-)
Ha nem írnék addig, akkor mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok, jó pihenést!
-
btomi9
aktív tag
válasz
csaba951
üzenetére
Értem, köszönöm. Sajnos nemrég szálltam be, úgyhogy akkor még nem volt bitcoinom. Most viszont itt van 23-a, meg jön 25-e, az akkor birtokomban lévő BTC mennyisége alapján kapok ezekből a forkoltakból? Mert akkor lehet, hogy mégiscsak jó lenne ma venni, hiába csúsztak le a mélypontról.
-
btomi9
aktív tag
válasz
btomi9
üzenetére
Visszamentem ma este mindkét automatához. A flex Gym csak EUR-t fogad, így átmentem az Ankerbe, de én is úgy jártam, mint a koraesti srác, hibaüzenet semmi, de a pénzt visszadobja, akármit csinálok. Úgyhogy nem sikerült vennem semmit, cserébe kúszik fel az árfolyam, így már nem is rohanok sehova.
-
btomi9
aktív tag
válasz
csaba951
üzenetére
Oké, ez tetszik
“aki egy előre meghatározott időpontban rendelkezett a számláján BTC-vel, az ingyen, ugyanannyi mennyiségű pénzt kap az új pénzből az új pénzhez tartozó címére”
Nekem az összes coinom, BTC és altcoinok a Ledger Nano S-en pihennek. Akkor úgy kérdezem, hogy miként lehet ilyen bitcoin fork walletot szerezni, magyarul hogyan juthatok hozzá az ingyenpénzemhez? -
btomi9
aktív tag
válasz
btomi9
üzenetére
Voltam az Ankeres automatánál, de nem vettem, mert nem tudtam eldönteni, hogy ez már a mélypont, vagy megy le tovább. Előttem egy külföldi srác próbált venni, de nem tudott. A menüben eljutott addig, hogy vásárlás, QR kód olvasás, de amint próbálta a tízezresét bedobni, mindig visszadobta a gép, hibát nem írt (illetve nem álltam annyira közel, hogy lássam).
Most vagy tele volt a készpénztárolója, vagy nem tudom...
A Flex Gymben (Alkotás utca) is van automata, nem tudjátok, vagy ez régi info? Egy külföldi BTC automata kereső dobta ki Budapestre, meg állítólag van még egy a Stop shopban is a Bécsi úton.
-
btomi9
aktív tag
Ilyenkor számítasz "lopásra" a tőzsdén, azért akarod most walletba rakni? (én is alapból ledger-en tárolok mindent, csak kíváncsi vagyok). Egyébként maga a forkolás fogalma ismerős a linux világából, de itt pontosan nem tudom, mit jelent. Pl. a BTC -ből forkolással jött létre a BCH?
-
btomi9
aktív tag
Amúgy ez, hogy egy automata nem működik, eléggé felháborító. Értem én az ő szemszögüket is, na de ha 1 van belőle vagy 3 az országban, akkor ez így egy kiszámíthatatlan valami, ami vagy működik, vagy nem. Most vagy bent kell tartani EUR -t valamelyik coin tőzsdén, hogy azonnal tudj venni, vagy a jószerencsén múlik, hogy éppen méltóztatik-e működni az automata.

-
btomi9
aktív tag
Ha SEPA utalással vennék, akkor mikori BTC árfolyamnak fog megfelelni a kiutalt EUR? Amikor rányomtam, hogy vennék, vagy pedig amelyik nap éppen megérkezik? Mert ha utóbbi, akkor ez teljesen lutri, mintha 2-3 napos határidőset játszanék.
-
btomi9
aktív tag
-
btomi9
aktív tag
A Coinbase hány óra alatt méltóztatik verifikálni, mik a tapasztalatok?
Méltóztatott, csak írni kellett ide
-
btomi9
aktív tag
válasz
zichie
üzenetére
Köszönöm! Most, hogy a blockchain.info nem küldte el a 2FA SMS -t, így 4 órára kizártam magam a fiókomból, mert az újraküldöttet se fogadta el. Lesz időm olvasgatni.
Azon kívül, hogy google, hol van ez legérthetőbben összefoglalva angolul, vagy magyarul?* Már azért is jó lenne többet tudni, mert ciki ilyen hülyeként pénzt pakolgatni bele.*edit: a google/youtube -nál nem találtam jobbat

-
btomi9
aktív tag
válasz
vismaior04
üzenetére
Elnézést, ha megint triviálisat kérdezek, de ugye ilyenkor nem az van, hogy én fizetem a más tranzakciós költségét is, ő meg ingyen kapta, csak mert mittudomén én voltam előbb a blokkláncban?
-
btomi9
aktív tag
válasz
Verticoin
üzenetére
Szeretnék tisztán látni a tranzakciós díjakat illetően. Tegnap vettem az Anker automatából 0,08 BTC-t. Blockchain.info walletbe raktam, amíg meg nem jön a Ledger. Megnéztem a tranzakció adatait a Blockchain.info linken. Az összes input/output azért nem egyezik, mert össze lett fogva egy másik tranzakcióval. Ilyenkor a képen látható 0,00312 BTC csak az én tranzakciós költségem, vagy ketten osztozunk a másik féllel aki ebben a blokkban (blokkláncban? elnézést, viszonylag új vagyok a témában) kapott pénzt?
Mert 0,08-ra soknak találnám egyedül a 0,00312 díjat. Ezt ugyan nem figyeltem, de szerintem nem lehet állítani az automatán, majd ő “gondol” valamit és az lesz.
-
btomi9
aktív tag
Végre megy felfelé az árfolyam. Én csütörtökön 15600-on vettem 😱
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Milyen notebookot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- További aktív témák...
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Keresünk dokkolókat
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest