Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyuszi78

tag

válasz #68216320 #906 üzenetére

ácsi!engem sem hadjatok ám ki :DD

tényleg komolyeňan érdekel a dolog!!!!

sajnos nem olyan jó az angolom hogy fel tudjam venni a kapcsolatot vkivel is angolul.Megy a magyar,szlovák cseh felső szinten de ennyi.Tényleg kéne vmi konkrét info a cuccról.Hajlandó vagyok beleáldozni.

egyébként leírom nagyvonalakban hogy egy cseh oldalon melynek nemrégig volt saját poolja hogyan álltak őssze:

egy ember megszervezte.megvolt mit akarnak.Felmérte az igényeket.Mindenki aki belefizetett,vagy BTC vagy KáPé,az arányosan el lett osztva.Szóval vkinek volt 17%-a,másnak 5 vagy 31 stb.
    cucc megjött,beüzemel,bányász.Megvolt adva hogy 10BTC-nél van elosztás.Script megírva automata elosztásra.Volt egy oldal ahol kovetni tudták a bányászatot a tobbiek.Amíg volt saját poolja az oldalnak addig ott aztán meg egyéb helyeken,de ez mindig ki volt írva hogy hol.Szóval mindenki aki benne van követhető a dolog.

Ami nagyon lényeges:csak olyan szállhatott be az üzletbe akinek a regisztrációja hitelesítve volt!!!Az annyit tesz hogy a hitelesítés érdekében elküldtek egy szimbolikus összeget az oldal számlájára saját bankfiókból.ugye igy adatok megvoltak,nem lehetett már igazán kamuzni,nem is volt visszaélés!
    Ma ott is felvetettem a dolgot de egyenlöre vegyes a fogadtatása :(
    Bízom benne hogy vki veszi a bátorságot és a fáradságot és megszervezi ezt az egészet!
    Annak előre is hatalmas köszönet! :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák