Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gaming notebook topik
- Ejtette a DXR sugárkövetést az új Battlefield
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Androidos fejegységek
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
Szinte biztos vagyok benne, hogy tél elején már a coinjain ült, amikor először megszellőztette, hogy foglalkozni kellene vele, és tudatosan és manipulatívan tolja felfelé az árakat ezekkel a kis utalásokkal, bejelentésekkel. Hasonlóan fel lett pumpálva a TSLA is, de oké, legyen nektek igazatok, nem jogszerűtlen, amit csinál, én nem vagyok jogász, nem értek hozzá.
Akkor maradjunk annyiban, hogy szerintem ez kezd nagyon veszélyes lenni, hogy ennyire követi a csordaszellem, és hogy lassan tényleg a legbefolyásosabb ember lesz. Szar hasonlat, de egyre jobban emlékeztet a kém- és szuperhősösös filmek főgonoszjaira, akik kezében ott a féktelen hatalom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- E-roller topik
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Netfone
- Motoros topic
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Autós topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 lemezes kiadás, kiterjesztett garancia 3 év
- Apple Watch Series 9 45mm GPS !97 százalékos akkumulátor!
- TUF FX505DT 15.6" FHD IPS Ryzen 5 3550H GTX 1650 16GB 500GB NVMe +1TB magyar vbill gar
- i5 12400F dobozában, még 2 hónap Aqua garanciával
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest