Hirdetés
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nakivagyok
tag
válasz
jackbauerr
üzenetére
Szia,
A vásárlásban van friss tapasztalatom. Revolut accountra töltöttem fel pénzt (ingyen van, ha bankkártyás fizetésként csinálod), és onnan küldtem SEPA átutalással bitstampra (Revolutnál nincsenek SEPA költségek).
A Revolutra töltés instant, az átutalást kedd este kezdeményeztem, szerda dél körül indították, és ma - péntek - reggel jelent meg a bitstamp accountomon.
Üdv.
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz
jackbauerr
üzenetére
Kraken. Sepa utalás kb 8,5 EUR.
Ekkora összegnél már elgondolkodnék egy Ledger Nano S -en. 100EUR
Kiutalás a Krakenről fee 0,001BTCEzek a kötségeid kb.
-
Yany
addikt
válasz
jackbauerr
üzenetére
Én Krakenen megvettem, electrumra kitoltam, papírra felírtam mindent, amit kell.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest