Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Reggie0

    félisten

    válasz Sn00k #9414 üzenetére

    a) ASIC gyartok:
    Foleg a butterfly labsra volt jellemzo, de mamar szinte minden gyarto azt a modszert koveti, hogy elorendelesbol osszeszedik a penzt a fejlesztesre es a gyartas beinditasara. A gyartosorrol legordult peldanyokat "teszteles" cimszoval munkara fogjak es par honapig ulnek rajta. Nekik gyakorlatilag minimalis befektetessel allandoan rendelkezesre all a legfrissebb technologiaju banyasz cucc. Mivel ok az elbolyban banyasznak(technologiailag), mindig nyeresegesek lesznek.

    b) Normal banyaszok:
    1. A nagybefektetok nem engedhetik meg maguknak, hogy kiszalljanak, mert a naponta x veszteseg meg mindig kevesebb, mint a leallasbol adodo koltsegek(helyisegberlet, vegkielegitesek, stb..). Ezek a tulelesre jatszanak vagy varjak a bezarasi pontot. Koztuk vannak az olyan nagy befektetok, akik egyedi eszkozoket fejlesztetnek es gyartatnak.
    2. A kisebbeknel nem jelent olyan nagy havi kiadast, hogy leallitsak a gepeket. Pl. egy usa fizetes mellett, ha elvisz havonta 100 dolcsit a villanyt, akkor miert is ne jarjon a gep. Az ilyenek foleg a hecc kedveert, vagy hosszutavra jatszanak.

    c) Ingyenaramos banyaszok:
    Nekik csak az a feltetel, hogy a banyaszcucc arat visszahozza, onnantol minden bevetel ajandek. Veluk nem tudsz versenyezni. Elonye, hogy az ilyen banyaszoknak viszonylag limitalt aram all rendelkezesre.

    Mindez mar ASIC-al megy, GPU-val csak a veszteseget tudod termelni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák