Hirdetés
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Felraktam a guiminert Linux alá. Intel procim van integrált gpuval. Tudom, hogy az amd jobb de nekem csak ez van.
Sikerült beállítani az openclt Linux alatt. El is indult a bányászat, a weboldalon ahol regeltem látom ahogy a workerem dolgozik. Az a kérdésem, hogy hogyan lehet összekapcsolni a guiminert a pénztárcámmal, vagyis a multibit programmal?
ui.: Ha kell valakinek a leírás szívesen írok róla egy blogot.

Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Milyen videókártyát?
- Samsung kuponkunyeráló
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Èrkezett Kingston NV3 1TB SSD! Vigyètek, vegyètek használjátok!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest