Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Samsung LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem a topik indulása óta történt egy-két dolog, szóval aki képben van az társadalmi munkában igazán csinálhatna egy informatív első hozzászólást, a gyakran ismételt kérdésekre adott válaszokkal együtt.
Ez ide már kevés. Ez nem egy videokártya, vagy egy új mobiltelefon, amit 1db topicban le lehet rendezni egy kisokossal az elején. A fejünkre nőt. Nézd meg mennyi hsz van, és utána nézd meg hogy abból mennyi keletkezett az elmúlt fél évben. Elég komoly egy PH-s topichoz képest, és ez csak "rosszabodni" fog. Ráadásul mindezt úgy, hogy lett forkolva LTC topic, ami viszi az összes altcoint, meg a teljes GPU mining témát mostmár.
Bennem kérdésként az merült fel, hogy aki foglalkozik a bitcoinnal, annak nem érdeke, hogy meggyőzze a másikat a hasznosságáról? Nem így lesz egyre elfogadottabb?
Dehogynem, ezzel nincs is baj, az ember zsigerből mesél/ismertet meg barátaival, ismerőseivel egy olyan dolgot, amit jónak tart, vagy amiben hisz. Győzködni viszont nem szeretek senkit (bár láthatóan sajnos megpróbáltam ma is
) Ettől függetlenül aki érdeklődik, és kérdései vannak, annak szívesen segítek, és válaszolok, ha tudok. Továbbá szívesen vitázok (imádok vitázni
), értelmes keretek között. De a "szerintem átverés/piramisjáték/faszság, gyere győzzél meg" féle hozzáállások lekezelését meghagynám az MLM agenteknek, biztosításokkal házalóknak, tényleges ponzi szervezőknek, és hasonlóknak, ők ezt élvezni szokták, én nem 
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tesla topik
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Ettől függetlenül aki érdeklődik, és kérdései vannak, annak szívesen segítek, és válaszolok, ha tudok. Továbbá szívesen vitázok (imádok vitázni
), értelmes keretek között. De a "szerintem átverés/piramisjáték/faszság, gyere győzzél meg" féle hozzáállások lekezelését meghagynám az MLM agenteknek, biztosításokkal házalóknak, tényleges ponzi szervezőknek, és hasonlóknak, ők ezt élvezni szokták, én nem