Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Ilyet én is szoktam álmodni. Mondjuk már az álmom is olyan, hogy a nagy pump-ban valahogy nem sikerül eladnom és lemaradok róla mert mikor el tudnám adni már visszaesett.

Valóságban egyik legfájdalmasabb emlékem a "szépemlékű" Safemoon coin. Figyelgettem, figyelgettem végül 100 usd értékben vásároltam. Felkapta mindenki, napokig csak ez folyt mindenhonnét, emlékszem este ránéztem még, valahol 3000$ körül járt az értéke. Másnap már csak 1000$ alatt, itt még kivettem a belépőt amit jól tettem, mert pár nap múlva már annyit sem ért amennyiért vettem.
Szóval a valóságban jó egy ilyen pumpban ülni de annál sokkal jobb realizálni is belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest