Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Balu77

őstag

Gondoltam tegnap kipróbálom hogy btc eladást miként tudok intézni. Némi tapasztalatot megosztanék hát. Két oldal: Coinbase és a Coiincash körüli tapasztalatom osztanám meg. A dolog lényege, hogy a coinbase-en nem akartam euro-ért eladni, hanem Ft-ot akartam, ezért intéztem úgy ahogy, illetve kis tételes próbát tartottam.
    Az egész menete úgy indult hogy a Coincash-en elindítom a váltást. Ott feljött az ablak hogy mennyit és mire, majd jött a következő ablak, amiben volt egy cím, hogy erre utaljam be hogy lefolytassák az eladást.

Kezdjük az első játékossal: Coinbase. Tegnap este szépen beléptem és a coincash-en megadott címre elküldtem. Másnap hiába nézem a tranzakciókat, sehol a nyoma. Se függő, se teljesített, mintha nem is létezne, de az összeg lement a btc számláról. Na ma délután 3 körül mondom akkor irány support. Egy hasznavehetetlen chatbot-al küzdöttem, aztán sok felkiáltójellel odaírtam, hogy: "give me a live person!!!!" na ebből értett, akkor egy húsvér muki került végre a túlvégre. Elregéltem neki a gondom, erre elmagyarázta - amit már addig is tudtam - hogy hol tudom a tranzakciókat visszanézni, illetve hogy miként utaltam és mikor. Na 5-10 perc és hírtelen rejtéjes módon írja hogy megvan a tranzakció és csodák csodája bekerült a teljesültekhez. Persze felmerül a kérdés, hogy akkor hogy a p-ba nem látszódott addig legalább függőként. Na akkor coinbase-ről ennyit, soha többet semmit tőlük. Remélem eme tapasztalat másoknak is segít.

2-ik játékos, a váltó, azaz coincash. Nos velük holnap futok egy kört, mert a váltás még függőben van és azt írja hogy utalásra vár... node a coinbase szerint már megtörtént, tranzakciós részleteket elmentettem pdf-be. Ha ezek után holnap is ezt írja, akkor ott is support és aztán megírom a tapasztalatom.

Az én benyomásom: ezek az oldalak mind-mind csak addig készségesek, amíg be akarsz vinni lóvét? Mármint fiat pénzt, aztán másik irányba, mint a foghúzás...

Remélem segítettem másoknak is eme röpke tapasztalatommal. A szerencse hogy aprópénzzel csináltam, így különösen nem érzem meg, de jó megosztani való tapasztalat. Coinbase-el óvatosan!

Új hozzászólás Aktív témák