Hirdetés
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD FX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
a bányászoknak, akik haladnak is, nem olyan vészes. aki USD-ért veszi a BTC-t, annak valóban marha drága.
pont azt keresgettem, hogy honnan lehetne 1000-1500 USD alatt értelmes teljesítményt venni. a Butterfly-t találtam én is, 25 GH/s pont kijönne belőle. az ebay-en kicsit sokkal drágább, mint a gyártótól. mondjuk hamarabb szállítanak (elvileg)...
csak egy említést találtam a faq-jában valamiféle exportkorlátozásról. annyit írtak, hogy ha bizonytalan vagy, keress minket. még nem néztem utána, de szerintetek ez beleesik?
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Óraátállítás
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Milyen program, ami...?
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG SN8Y 5.1.2 Dolby Atmos soundbar MERIDIAN technológiával hangprojektor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest