- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grinderclan
csendes tag
Sziasztok,
Ha van valakinek Asus P9X79 deluxe alaplapja,akkor kérem jelezze nekem.Segítségre van szükségem!
Köszönöm!
-
Grinderclan
csendes tag
válasz Hardver Arc #2506 üzenetére
Ha nem csináltad még akkor határozottan azt mondom,hogy ne tedd!Olyan emberrel végeztesd el,aki csinált már ilyet.Az én P9X79 es alaplapom most döglött meg egy ilyen miatt.Most meg szívok miatta!Hidd el nem éri meg,ha még nem csináltad!Csak egy jótanács!
-
Grinderclan
csendes tag
Sziasztok,
Van egy P9X79-es Asus alaplapom,amit bios flashback mószerrel meg szerettem volna frissíteni.Sajnos valami nem sikerült,mert ezek után már nem idúlt el az alaplap,csak kb 2 másodpercre felpörögnek a ventillátorok,egyet villan a led és le is áll minden.Utána újra próbál elindulni,de semmi.Mindennel próbálkoztam már.Cmos reset,elem ki.Újra is próbáltam már rakni a biost a régi és az új verzióvat is próbáltam,de sajnos nem történik változás.A bios chipet ki lehet venni.A szervízben is volt már a lap és ott azt mondták,hogy újraírták a chipet,de nem működik úgy sem.Amerikai fórumokon olvastam,hogy a letöltött kap kiterjesztésű file-ból hex editoron keresztül el kell távolítani valami 2kb-es filet.Ha van valaki,akinek van ötlete és tényleg tud segíteni abban,hogy elindúljon az alaplap,kérem jelezze!Köszönöm szépen!
Üdv.:SZilárd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest