- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
válasz
poffsoft #2789 üzenetére
Live rendszert se enged.
"Bios beállításokban "failsafe settings"?" - BIOS-ban meg nincs semmi ilyesmi. Kb. semmit nem lehet BIOS-ban állítani ennél. vicc.
holnap lesz nálam eszköz, és belenézek a "Motorháztető alá", megpróbálom ki be rakosgatni a ramot, hdd-t.
Meg még Hiren-ről egy diagnosztikát lefuttatni, de ezt se fogja szerintem elindítani.
Androidot próbáltam LIVE-ról, pendriveról, de nem engedte, a legelején megállt és nem ment tovább.... -
aizen92
addikt
válasz
poffsoft #2787 üzenetére
fat formáztam, majd ráraktam a modellnév szerint a fájlt, de nem akarja elindítani. felismeri a fájl és akár órákig csak reading.... reading.
Az a baj, hogy ez a gép, a tulaj mondta volt, már szervizben akksi hiba és kisülés miatt, valszeg hardwares hiba lesz, mert semmit nem akar bebootolni....
Utolsó kisülés óta nem akart bebootolni a windows, szerintem akkor kapott valamit az alaplap. -
aizen92
addikt
van valami bios gond. se windows se androidot nem pakol fel az asus eeepc 1008p-re.
Nem tudok a bios boot menüjében AHCI és IDE mód között váltani, szerintem ezért szakad meg az össze windows verzió telepítése.. van amikor az első újraindítás után nem bootol be. nem értem miért lehet ez.Innen leszedtem a 1008P-ASUS-1101.ROM fájlt. hogyan írjam ki pendrive-ra, hogy felfrissítse a biost???
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- Autós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- DDR4 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest