- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bluetooth hangszórók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livius
őstag
Szerintem nem a BIOS-oddal lesz a gond, a CPU-dat kéne tudnia kezelni gond nélkül már a legelső BIOS verzió óta. Én inkább valami RAM beállítási problémának gondolnám ezt, vagy esetleg ha tuningolsz, akkor azzal lesz gond. Elsőre csinálj a BIOS-ban egy default beállítást. Amúgy ha stabilnak érzed a gépet, tehát egy BIOS beállítás után, amikor újraindul a gép, akkor képes még jól elindulni újra, akkor természetesen próbálhatsz egy BIOS frissítést is, de szigorúan csak is a nem windowsos telepítéssel. Gondolom az MSI-nek is van már flash toolja a BIOS-ban. Amúgy meg ha nagy gáz van és a frissítés után se kép se hang, akkor gondolom még garis a lap, tehát gond nélkül lehet majd gariztatni, azt meg hogy a BIOS frissítés miatt állt meg nem kell mondogatni majd, nem tudom ez manapság mennyire garivesztős dolog a mai világban még, nagyon régen az volt.
-
Zenyte
csendes tag
Előszőr is ha bejutsz a BIOS-ba, nézd meg a verziót. Ha nem a legújabb, akkor érdemes frissítened. Elvileg ezután el kellene múlnia ennek a problémának. Előtte csekkold a chipset driverét is. [link] A system & Chipset driverben megtalálod. Lehet ez megoldja a problémád, de érdemes mindig a legújabb BIOSt használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen monitort vegyek?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Lexus, Toyota topik
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- Egyedi ékszerdobozka
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest