- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ehhez a mini PC-hez egyszerűen csatlakoztathatunk külső videokártyát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janesz1981
tag
hali . Elem kivétel hasonlók nem segítenek . Engem az a floppys dolog érdekelne hogy is kéne pontosan

-
Janesz1981
tag
Hello ! Sorry hogy uj topicot nyitottam ezért, de felakartam flashelni moddolt biost asus a7n8x-e alaplapomra és nem sikerült
bios checksumm error ezt irja ki és nem csinál semmit mert bios boot block om van. Még csak a biosba se tok belépni se command prompt om sincs tehát hogy rá vehetném uj flashre. Kéri a floppyt de nem csinál semmit kiirja Source file not found illetve másik flashel kiirja hogy nem a megfelelö a program bios blockja vagy ilyesmi ..
. http://www.wimsbios.com/phpBB2/viewtopic.php?t=5564&start=15 itt irnak róla de nem vágom mit bírnék csinálni pontosan meg hogy ! Szerviz moddolt bios miatt ugrik ugye :/ Nagy baj nem lehet mert biosa müxik ezek szerint csak vagy átkéne lépnem a bios blockot és ujra flasht nyomni vagy más mód. Aki tud légyszi segítsen ! Tényleg bocs uj topickért, de nem akartam sok sok hozzá szólást elolvasni !
msn címem ha igy jobb : yans@freemail.hu elöre is köszi ! Bye
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali játékos kérdések órája
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- The Crew sorozat
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 32GB DDR5 5600MHz CL32 RAM
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
- Corsair 2x16Gb 6400 cl32 hynix a-die eladó ( cl34 7800!!!)
- ÚJ!! GARIS! MSI MPG B550 GAMING PLUS
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bios checksumm error ezt irja ki és nem csinál semmit mert bios boot block om van. Még csak a biosba se tok belépni se command prompt om sincs tehát hogy rá vehetném uj flashre. Kéri a floppyt de nem csinál semmit kiirja Source file not found illetve másik flashel kiirja hogy nem a megfelelö a program bios blockja vagy ilyesmi ..