- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Androidos fejegységek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
miezez
csendes tag
válasz
parhuzamos #36 üzenetére
IOs-en minden jól működik, nem volt még problémám az app-al. Esetleg annyi, hogy sokat utalok BinX-en kívül számlákra, és vagy én bénázok, vagy nem jó valami, de nem tudom úgy csomagba rakni az utalásokat, hogy egy mobil autentikációval hagyjam jóvá az egész csomagot.
Meg azt vettem még észre, hogy bejövő számlák esetén (számlázz.hu) a partnerek egy részénél mindent benyal a számláról, kivétel a partner nevét és számlaszámát. Ezt külön kell kiválasztanom a partnertörzsből.
Én mindig úgy utalok, hogy a fizetés a lehető leghamarabb megtörténjen. A BinX a számla fizetési határidejét veszi alapul a tényleges tranzakció indításához. Szerintem ezek az idők már elmúltak, hogy üljünk a pénzen pár napig 0,00001%-ért, ezért minden tranzakciót módosítanom kell, hogy "utalás amint lehetséges" -vagy valami ilyesmi- legyen. Jó lenne erre egy globális beállítás, ha az ügyfél így használná, akkor nem kellene minden bejövő számlába egyesével belenyúlnia.
Kicsit még látszik rajta, hogy új program, de lessz ebben kakaó. Még egy pár frissítés és el is engedem a gyönyörű SMS-el kommunikáló MBH-s számlámat. Persze az is tud PUSH-ban küldeni értesítéseket, de ha nem vagyok elég gyors, akkor küldi SMS-ben is. A terhelésekről meg mindig küld SMS-t ($), egyesével mindről. Ki sem tudom kapcsolni a WEB-es felületükön.
És egy ötlet, ha nincs meg a telefon, mert beszart, beázott, lemerült, eltört stb., akkor jó lenne egy Apple/Google fiókos bejelentkezési lehetőség a web-es felületen, hogy ne maradjon bank nélkül a cselovek.
És ez sem egy hivatalos vélemény, csak a saját észrevételeim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest