Aktív témák
-
raven10011
senior tag
Én nagyon eccerüen oldottam meg az én KB-019e billentyűzetem programozását. Felraktam a Powertoys for XP nevű progit, ott az Explorer en belül a Command Keys nél lehet minden gombot bekonfigolni kivéve a play, stop, next, prev, volume -, volume + gombotkat, de ezekre amúgy se állítanék mást. Remélem nem késtem el a hozzászólásommal

-
MaUser
addikt
Ne vidd vissza ez ilyen.

Én is szenvedtem vele, de hát a dizájn mindent megér.
Szóval winampot tedd alapértelmezett lejátszónak, mint Lala6 is írta és így indítja a Media gomb. A play, stop ,fwd, bwd gombokhoz winamp alá pedig ajánlom ezt:
http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=72531 -
_thomas_
tag
hi!
nekem logitech bill.-em(a pontos típusát sajna nem tudom) van és 8 gonb programozható rajta.nagyon elégedett vagyok vele.
ha lecséreled a tiéd ajánlom figyelmedbe.
egyébként nekem a bill-hez adott cd-n van az itouch nevű progi, azzal teljesen átszabható az alapsetup.
gondolom már te is próbáltad a te bill-edhez adott szoftverrel étrendezni a dolgokat,de azzal sem lehet akkor tényleg nem volt túl jó vétel..
végülis ez lenne a minimum, hogy az ember a saját igényeinek megfelelően alakítsa a környezetét amiben dolgozik!
Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Horgász topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest