Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• f27

senior tag

válasz KillHates #752 üzenetére

Olyan chipeket amiről nemtudom hogy 100%-ig müködik saját magam építem be! ilyen chipek azok,ami üzemképtelen alaplapokrol bontott! Ill ha valakinek tényeg nagyon kell,és kétes, elküldöm felteszi és ha müködik fizeti!
    Eladni csak 100% üzeképes chipeket adok el!
    Tesztelt chipeket veszek megbizható forrásombol,ill üzemképes alaplapok bontásábol.

A becsület kodexel nincs baj,nemismerek itt sem olyant aki füllentene,viszont ha átgondoljuk a javítgatásainkat,ki dolgozik itt valós gyári hőprofilokkal,és kidolgozik kitalált innen onnan össze gyüjtögetett,általunk talán jónak mondható profilokkal?
    Én 100ezreket fizettem a hivatalos profilokért hogy véletlen se haljon bele egy chipsem a müveletbe.
    Vagyis ha útközben meghal egy chip,azt kibizonyítsa be hogy jóvolt? Hiába mondja meg őszintén valaki hogy nemindul azzal sem az alaplap...

Több ezer chipet vettem már és lehet mákos voltam,de az utolsó 5db G86 chipeken kívül mind jó volt :)
    A G86 osak 2012 chipek voltak és ugyan elindult mindegyikel a gép,de ahogy drivert kaptak belső monitort lekapcsolták külsőn jóvolt :)

Új hozzászólás Aktív témák