Új hozzászólás Aktív témák
-
f27
senior tag
válasz
KillHates #752 üzenetére
Olyan chipeket amiről nemtudom hogy 100%-ig müködik saját magam építem be! ilyen chipek azok,ami üzemképtelen alaplapokrol bontott! Ill ha valakinek tényeg nagyon kell,és kétes, elküldöm felteszi és ha müködik fizeti!
Eladni csak 100% üzeképes chipeket adok el!
Tesztelt chipeket veszek megbizható forrásombol,ill üzemképes alaplapok bontásábol.A becsület kodexel nincs baj,nemismerek itt sem olyant aki füllentene,viszont ha átgondoljuk a javítgatásainkat,ki dolgozik itt valós gyári hőprofilokkal,és kidolgozik kitalált innen onnan össze gyüjtögetett,általunk talán jónak mondható profilokkal?
Én 100ezreket fizettem a hivatalos profilokért hogy véletlen se haljon bele egy chipsem a müveletbe.
Vagyis ha útközben meghal egy chip,azt kibizonyítsa be hogy jóvolt? Hiába mondja meg őszintén valaki hogy nemindul azzal sem az alaplap...Több ezer chipet vettem már és lehet mákos voltam,de az utolsó 5db G86 chipeken kívül mind jó volt
A G86 osak 2012 chipek voltak és ugyan elindult mindegyikel a gép,de ahogy drivert kaptak belső monitort lekapcsolták külsőn jóvolt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- ZIDOO médialejátszók
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest