Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darken
aktív tag
Bővebben: link itt keresd a mod-ok közt
-
Zoltán
őstag
Tudja valaki, hogy a Battlegroup42 mod legfrisebb verzióját, az 1.0-ást és az 1.1-est honnan lehet letölteni? Csak mert a hivatalos honlapról (www.battlegroup42.com) nem lehet letölteni.
Köszi. -
JB re
csendes tag
HI!
Tényleg érdekes dolgok ezek a patch-ek!
Nekem meg nem akar elindulni a SW,bár eredeti nem úgy mint az aalp Bf 1942 és én sem tudom még egyelőre a megoldást.
Igaz csak 1.45 -re van upgradelve. -
tkesy
őstag
A problémám a következő:
Adott két gép, amiken frissen lett telepítve a BF1942, és a két kiegészítő lemez. Amikor felraktam az 1.5 patch-et az egyik gépen megy, a másik gépen nem indul el az alapjáték, (egyszerüen visszadob az asztalra), de ha valamelyik kiegészítőt inditom el (Road to Rome, SW) az mind a két gépen tökéletesen megy.
Az alap BF a Battlegroup42-es modhoz kellene...
A két gép közti fő eltérés, a VGA típusában van( nvidia gf44400, ill ati 9500@9700 )
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?
-
CéZé
csendes tag
http://bfhelp.try.hu/
http://www.battlefield.hu/ -
J.J. András
őstag
Up, dobjatok meg egy Serial Nummerral .................
-
Orc
senior tag
-
-
MUŁĐER
addikt
Cső! Most már jól megy a game, nem tudom mi volt a gépemmel. Rossz napja volt. Csak annyit kérdeznék hogy lehet letölteni pályákat hozzá? És ha igen, hol? THX.
-
Ronin
aktív tag
Milyen hangkártyád van?
Mert az alaplapi kegyetlenül le tudja terhelni a gépet. Egyszer csak elkezdett szaggatni, majd lekapcsoltam a hangot és egyből szépen ment. Meg a sound beállításoknál nem szabad kijelölni a Hardware Acceleration-t.
Ha botok ellen játszasz akkor meg az terheli le, nálam is kegyetlenül be tud szaggatni (P4-2.4@3GHz, 512MB DDR333, GF4 ti4200).
Egyelőre ennyi jut eszembe. Ja, azért patch-eld fel 1.45-re, hátha...
Viszont ha neten játszok akkor full grafika, 1024x768x32bit pedig akadásmentesen megy. -
MUŁĐER
addikt
Bedurvulok, és veszek egy AMD64 FX-51-et meg egy 9800XT-t meg egy giga ram-ot meg meg meg... Na jó, nem.
(Pedig jó lenne!) -
Zsiba
senior tag
Hááát, egylőre próbáld meg a 3.8-as catalystot.
-
MUŁĐER
addikt
Cső! Van egy kis gondom. A minap raktam föl a gépemre a BF1942-őt, amivel anno még a régi gépemen nyomultam, (régi gép amd tbird 950 mhz Gforce2 mx 400 64 ram, 256 133 mhz sd ram) amin nagyon sz@rul ment a game. Nagy döbbenetemre az új gépemen (AMD 2400+ ATI Radeon 9600 pro 512 ddr 333 Mhz ram) is sz@rul megy. De nagyon. Kiírattam az FPS-t játék közben, és olyat tapasztaltam hogy pl 58 FPS-t írt ki, de a játék játszhatatlanul szaggatott, valami 3-4 másodpercet kellett várnom egy új képkockára!Mondjuk anno volt hasonló gondom a Morrowind-al is, de ott egy drivercsere (3.5ösről 3.7-esre) megoldotta a gondot, olyannyira, hogy most 6x-os AA val és 16x-os AF-el nyomulok a benne, ami igen látványos gyorsulás. De a BF 1942 3.7-es catalystal rettenet. Majd kipróbálok egy drivercserét. Vagy ennyire nagy a BF1942 gépigénye? Mert fönnvolt a BF1942 kiegészítésének a demója, és ott minden full-on szuperül ment.
Vagy csak ennyi gond van a catalystokkal? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenMediaVault
- Lexus, Toyota topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Botok ellen nyomulok, az tényleg leterheli, de most már jó, csak néhány pályánál akad, pl az összes japán vs amcsi pályán, de a többin jó.

(Pedig jó lenne!)