Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darken
aktív tag
Bővebben: link itt keresd a mod-ok közt
-
Zoltán
őstag
Tudja valaki, hogy a Battlegroup42 mod legfrisebb verzióját, az 1.0-ást és az 1.1-est honnan lehet letölteni? Csak mert a hivatalos honlapról (www.battlegroup42.com) nem lehet letölteni.
Köszi. -
JB re
csendes tag
HI!
Tényleg érdekes dolgok ezek a patch-ek!
Nekem meg nem akar elindulni a SW,bár eredeti nem úgy mint az aalp Bf 1942 és én sem tudom még egyelőre a megoldást.
Igaz csak 1.45 -re van upgradelve. -
tkesy
őstag
A problémám a következő:
Adott két gép, amiken frissen lett telepítve a BF1942, és a két kiegészítő lemez. Amikor felraktam az 1.5 patch-et az egyik gépen megy, a másik gépen nem indul el az alapjáték, (egyszerüen visszadob az asztalra), de ha valamelyik kiegészítőt inditom el (Road to Rome, SW) az mind a két gépen tökéletesen megy.
Az alap BF a Battlegroup42-es modhoz kellene...
A két gép közti fő eltérés, a VGA típusában van( nvidia gf44400, ill ati 9500@9700 )
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?
-
CéZé
csendes tag
http://bfhelp.try.hu/
http://www.battlefield.hu/ -
J.J. András
őstag
Up, dobjatok meg egy Serial Nummerral .................
-
Orc
senior tag
-
-
MUŁĐER
addikt
Cső! Most már jól megy a game, nem tudom mi volt a gépemmel. Rossz napja volt. Csak annyit kérdeznék hogy lehet letölteni pályákat hozzá? És ha igen, hol? THX.
-
Ronin
aktív tag
Milyen hangkártyád van?
Mert az alaplapi kegyetlenül le tudja terhelni a gépet. Egyszer csak elkezdett szaggatni, majd lekapcsoltam a hangot és egyből szépen ment. Meg a sound beállításoknál nem szabad kijelölni a Hardware Acceleration-t.
Ha botok ellen játszasz akkor meg az terheli le, nálam is kegyetlenül be tud szaggatni (P4-2.4@3GHz, 512MB DDR333, GF4 ti4200).
Egyelőre ennyi jut eszembe. Ja, azért patch-eld fel 1.45-re, hátha...
Viszont ha neten játszok akkor full grafika, 1024x768x32bit pedig akadásmentesen megy. -
MUŁĐER
addikt
Bedurvulok, és veszek egy AMD64 FX-51-et meg egy 9800XT-t meg egy giga ram-ot meg meg meg... Na jó, nem.
(Pedig jó lenne!) -
Zsiba
senior tag
Hááát, egylőre próbáld meg a 3.8-as catalystot.
-
MUŁĐER
addikt
Cső! Van egy kis gondom. A minap raktam föl a gépemre a BF1942-őt, amivel anno még a régi gépemen nyomultam, (régi gép amd tbird 950 mhz Gforce2 mx 400 64 ram, 256 133 mhz sd ram) amin nagyon sz@rul ment a game. Nagy döbbenetemre az új gépemen (AMD 2400+ ATI Radeon 9600 pro 512 ddr 333 Mhz ram) is sz@rul megy. De nagyon. Kiírattam az FPS-t játék közben, és olyat tapasztaltam hogy pl 58 FPS-t írt ki, de a játék játszhatatlanul szaggatott, valami 3-4 másodpercet kellett várnom egy új képkockára!Mondjuk anno volt hasonló gondom a Morrowind-al is, de ott egy drivercsere (3.5ösről 3.7-esre) megoldotta a gondot, olyannyira, hogy most 6x-os AA val és 16x-os AF-el nyomulok a benne, ami igen látványos gyorsulás. De a BF 1942 3.7-es catalystal rettenet. Majd kipróbálok egy drivercserét. Vagy ennyire nagy a BF1942 gépigénye? Mert fönnvolt a BF1942 kiegészítésének a demója, és ott minden full-on szuperül ment.
Vagy csak ennyi gond van a catalystokkal? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Iqos cigaretta
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Botok ellen nyomulok, az tényleg leterheli, de most már jó, csak néhány pályánál akad, pl az összes japán vs amcsi pályán, de a többin jó.

(Pedig jó lenne!)