Új hozzászólás Aktív témák
-
joelke HU
őstag
Végülis beszereztem egyet. eMAG-on volt akcióban 125-ért, annyit megért nekem. Imádom a nagy kijelzője miatt. Egyedül ami zavar, hogy a gyárilag hozzá kapott tollhoz már sehol nem kapható póthegy, még Aliról sem. Gyárilag pedig csak kettő van hozzá. De ezt leszámítva nagyon elégedett vagyok vele.
-
Frozen
addikt
En draganak talalom, egy s7 fe szintjen van kb ami mar nem egy mai model kb olyan az egezs mintha csinaltak volna egy koppintast es arban kicsit probalnanak a konkurencia alá vágni.A masik szerintem mai vilagban az a 4gb ram is kevés már. Pár éve még jó volt és esetleg elég ,de így 2023 ban tuti hogy karcsú. Minden esetre a kijelző mérete az szép a 12,7 el igaz ez is csak 60hz
-
Pisti 1969
csendes tag
Gondolkodom rajta. Laptop helyett.
-
joelke HU
őstag
Ez egész jóra sikerült. Ha jól látom a soc kb. Snapi 778G szintjén van teljesítményben. Toll és a méretes kijelző ezen az áron elég baráti számomra. Kíváncsi leszek itthon hol lehet majd kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A 12,7 hüvelykes kijelzővel szerelt eszköz a két évvel ezelőtt piacra került Tab P12 Pro 5G unokaöccse.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Battlefield 7
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Windows 11
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest