Új hozzászólás Aktív témák
-
joelke HU
senior tag
Végülis beszereztem egyet. eMAG-on volt akcióban 125-ért, annyit megért nekem. Imádom a nagy kijelzője miatt. Egyedül ami zavar, hogy a gyárilag hozzá kapott tollhoz már sehol nem kapható póthegy, még Aliról sem. Gyárilag pedig csak kettő van hozzá. De ezt leszámítva nagyon elégedett vagyok vele.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
Frozen
addikt
En draganak talalom, egy s7 fe szintjen van kb ami mar nem egy mai model kb olyan az egezs mintha csinaltak volna egy koppintast es arban kicsit probalnanak a konkurencia alá vágni.A masik szerintem mai vilagban az a 4gb ram is kevés már. Pár éve még jó volt és esetleg elég ,de így 2023 ban tuti hogy karcsú. Minden esetre a kijelző mérete az szép a 12,7 el igaz ez is csak 60hz
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Pisti 1969
csendes tag
Gondolkodom rajta. Laptop helyett.
-
joelke HU
senior tag
Ez egész jóra sikerült. Ha jól látom a soc kb. Snapi 778G szintjén van teljesítményben. Toll és a méretes kijelző ezen az áron elég baráti számomra. Kíváncsi leszek itthon hol lehet majd kapni.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Folyami kavics ihlette az ASUS hordozható SSD házát
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciógombban gondolkodhat az Oppo is
- Akciókamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- iPad 3, és Lenovo M10 Plus csere, vagy eladó
- Ipad Pro 11 (4. generáció) 256 GB - Wi-Fi + Cellular (Telekom) + Apple Pencil
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest