- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Apple asztali gépek
- Google Home/Nest
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
válasz Devid_81 #22086 üzenetére
Az elsőt csak büntetésből merném ajánlani. Nagyon szenvedtem végig.... Mondjuk nekem a tavalyi évből egy olyan filmet sem tudtak mutatni vígjáték kategóriában, amin tényleg jól szórakoztam volna.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
válasz littlelion21 #22070 üzenetére
B+
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
válasz Andrew31 #21921 üzenetére
Ha ugyanazokat az alkatrészeket ráteszed, amit látsz XY boltban összerakva gyárilag és ugyanezeket megrendeled a gyártótól esetleg importörtől, akkor spórolsz. Ez tutti. Ha igényed szerint rendelsz, akkor meg eseteiben szerintem jobb minőséget választasz, tehát jobban jársz.
Nincs bolti árrés, ami ha jól tudom 20-30%"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
válasz vidékiürge #21598 üzenetére
+1
-
SipiBcs
őstag
válasz littlelion21 #21592 üzenetére
Köszi!
-
SipiBcs
őstag
Köszönöm még egyszer mindenkinek!!
Isten éltesse az Irénkéket!
-
SipiBcs
őstag
Köszi Urak!
-
SipiBcs
őstag
válasz littlelion21 #21524 üzenetére
November óta külön vagyok... Eddig barátomnál laktam. Most már külön kecót szeretnék. Ház, lakás bármi jöhet szinte bárhol. 100m2-re nem vágyom. Inkább valami kisebb két szobás, tűrhető kondíciókkal és hosszútávra... kb ennyi..
-
SipiBcs
őstag
Elkelne egy kis segítség. Bútorozott albérletet keresek júniustól! Ha tudtok valamit, kérek némi infót. Köszi.
-
SipiBcs
őstag
Zseniális!
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #21097 üzenetére
Méllytorokra veszi a banánt egyből! (deepthroath... vagy mijaszösz )
-
SipiBcs
őstag
Azt hiszem NEM ajánlott film! A trailer is elborzasztott!
-
SipiBcs
őstag
Én is végignéztem, köszönöm.
Pl 1 percnél látszik a BIOS Advenced menü. Ott nincs 4 menüpont plusz a System Control hanem csak 3 és System Controll. Pont az hiányzik, amivel engedélyezem BIOS szinten, hogy telepítsen bármit is!
-
SipiBcs
őstag
válasz fero02 #20668 üzenetére
Toshiba Sattelite C850D
Win alól a 32 bites OS kiírja, hogy nem hajlandó indítani a 64 bites sz@rt!
Nekem van egy olyan érzésem, hogy a BIOS van letiltva. Aki utoljára tette fel a Win7-et elvileg nem tud segíteni, nem emlékszik rá, hogy miként is oldotta meg a dolgot. Az a sejtésem, hogy valami szervíz menüben le van tiltva a telepítés. Meglesve netes BIOS képeket hiányzik egy rakás opció azonos verziójú BIOS-al.
Délután a barátom viszi egy szakihoz a gépet, nagyon kíváncsi leszek, hogy Ő mit kezd a laptoppal. Ami zavar, hogy olyan vagyok, mint a bulldog. Gáz, hogy nem tudok vele mit kezdeni.
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
válasz LógaGéza #20658 üzenetére
Dob menüt F12-re, de tojik rá. Automatikusan indul a win. Mintha le lenne tiltva a telepítés. Ez i3-as laptop, friss bios-al.
Huhh már nem vagyok otthon. Holnap tolom az infót. Köszi nektek a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
válasz doberman #20655 üzenetére
Az a gond, hogy nem enged telepíteni a laptopra új OS-t. Nem bootol sem pendrive-ról, sem CD-ről. Ha belépek a BIOS-ba, akkor pl a CPU konfiguráció csak szürkén látszik és jónéhány dolog hiányzik is a BIOS-ból. Mintha ez csak user menü lenne. Viszont nincs lejelszavazva a BIOS.
-
SipiBcs
őstag
Urak!
Elkeélne egy csöppnyi tanács a részemre!
A cimbim Toshiba laptopjában a BIOS csak "félig" jön be, mintha butított lenne. Nem tudunk egy rakás dolgot állítani! Van rá valami billentyű kombináció vagy okosság?
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #20420 üzenetére
-
SipiBcs
őstag
Help Me pls!
Melyik az a film, amelyik a dzsungelben játszódik valami forgatócsoportal. Vígjáték. Azt hiszik, hogy csak forgatnak, közben meg tényleg lőnek rájuk.. stb stb.. valami ilyesmi a story! (sorry)
Így keresik rajtam ezt a filmet!"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #20346 üzenetére
Sipi vagyok komolyan és ha el tetszik érni mobilon a mobilon, akkor sem bíznék rá egy faéket se bazzeeee
-
SipiBcs
őstag
válasz Morris #20204 üzenetére
A problem size-t felrakod 15000 felettire a memóriát meg maxra. Futtatsz 15-20 kört. Ha azt bírja, bármit bír! Mellette futtass feltétlen hőmérséklet figyelő programot, mert ez kihajcsa rendesen!
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
Csak hogy egy hangyaf@sznyit én is hozzá tegyek!
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
Elmentek a picsába, hogy reggel óta közel 300 baromságot kellett végigolvasnom!
-
SipiBcs
őstag
Úgy termeltek, mint akik még idén le akarják csapni a 20.000-est!
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #18763 üzenetére
Még jó, hogy itt bármikor blablázhatsz!
Kívánok a topiclakóknak Boldog, Békés Karácsonyt!
A hölgyeknek külön ajándékcsomag jár!
-
SipiBcs
őstag
Olcsó NAS szervert keresek!
Eladó egy 3 éves MacBook Pro. Részletek privátban, ha valakit érdekel!
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #17950 üzenetére
Finom... de én inkabb hangfal szettet keresek must!
Van e valakinél eladósorban jó árfekvésű szett esetleg? Nem kell studió minőség, de ne legyen szokol radió érzésem, ha megszólal.
-
SipiBcs
őstag
'estét!
Keresek eladó olajradiátort vagy hasonló fűtő eszközt!
-
SipiBcs
őstag
A nagy csöndbe mit találtam! Tüncike egy angyal reggelente is.
-
SipiBcs
őstag
Az elektromos kerítés nem játék...
-
SipiBcs
őstag
Egy-két tipp a párkereső oldalakhoz, ha tutti képet akartok feltölteni!
Tybee: nincs ott varázslat. Nem folyik át rajta annyi víz, hogy a mennyiség begyújtva tartsa a fűtő részt. Ha vissza cserélnéd semmi gond nem lenne. A gázszerelő egyszerűen az érzékenységen állít majd, kevesebb átfolyó vízmennyiségnél is bekapcsoljon, ill bekapcsolva maradjon. Valószínűleg az új cső belső átmérője picit szűkebb, mint a régié. (a hossz nem számít szerintem, csak az átmérő)
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
válasz doberman #17794 üzenetére
Van ramfix, akkor max 1,8 GB! No de az nem hivatalos, gyári Steam mellé nem tudom beválalnám e. Egyébiránt olyan a single, mint az MW3, semmi extra, nem fostam oda a küszöbre. Látványvilágban nyert nálam a BF4.
De hogy melyiket fogom megvenni a multi miatt, az csak az ismerősök visszajelzése alapján döntöm el. Mindkét topic csak arról szól, hogy ki mennyire bőnyállal kényszeríti magát orális szexre, hogy kifizette előrendelésben a 10-15 ezreket!
Majd ha lesz okosban olcsóért kulcs vagy használt acc. Ennyit tutti nem fizetek egyik hulladékért sem!
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
válasz littlelion21 #17663 üzenetére
Felesleges volt!
-
SipiBcs
őstag
Szombat este! Csak hogy mindenkinek jól induljon!
-
SipiBcs
őstag
Egy kis ízelítő, hogy kire izgul a jónép!
-
SipiBcs
őstag
Eközben Oroszországban. Remek összeállítás, végig visítva röhögtem!
-
SipiBcs
őstag
Jellemzően én sem nézek focit. Kivétel ez alól az EB és VB top mérközései, ill. a legjobb 8 meccsei. Azokat képes vagyok végig szurkolni és valóban élvezni azt a 90 percet. Közvetlen az ilyen valóban színvonalas mérközések után szoktam odakapcsolni az NB1!!!!
(tehát a szuperfelsőkatagóriacsupakisbetűvelmagyarprofifutballiga)
..... mérkőzéseire és az az érzésem, hogy grundfocit látok. Nincs különbség aközött a látvány között és ahogy ha kiállok az erkélyre és a tinédzser kölykök rúgják a bőrt a téren...[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
Újabb remake!! Robotzsaru 2014! Alex Murphy visszavág!
-
SipiBcs
őstag
Hozzáértőkhöz fordulnék:
A TV-m (Panasonic képcsöves) bekapcsoláskor néhány másodpercig rosszalkodik. A kép alsó harmadában, alsó felében kusza, összevissza csíkozással indul (mintha marha sok nike pipa lenne a tv-n). Kb 20-25 mp eltelte után csökkennek a csíkok számai, majd eltűnnek és normál kép látható.
Ez még annyira nem is zavar a tévézésben, mint inkább tartok attól, hogy ez az előjele egy komolyabb meghibásodásnak. A szakértők gondolom a hibajelenséget automatikusan be tudják azonosítani.
Nagyon véres a torka és nézzek más készülék után? Vagy jó eséllyel filléres pénzért javítható?Köszönöm a választ, válaszokat!
-
SipiBcs
őstag
Köszi a segyítséget mindenkinek.
-
SipiBcs
őstag
Bolyongtam az ÚJ apróban és megdöbbentve konstntáltam, hogy az eddigi piros pontjaim eltűntek. Van valami módszer vagy megoldás, hogy a nevem alatt megjelenjenek az eddigi értékeléseim?
-
SipiBcs
őstag
Nyomokban feneket tartalmaz!
-
-
SipiBcs
őstag
válasz doberman #16686 üzenetére
Ilyen esetben ezek a halak ívni úsznak fel oda a keskeny csatornába, mert annak gyorsabban melegszik a vize. Jellemzően ilyen esetben a halak nem táplálkoznak, tehát horgászatról szerintem nem beszélhetünk. Az ívó halakat megzavarni véleményem szerint ocsmány dolog. Én eltörném azt a kezét, amelyikkel ide irányította a motorcsónakot. (kb mintha szeretkezés közben föléd állnának egy traktorral!! )
Én sporthrgásznak vallom magam, igyekszem úgymond megadni a lehetőséget a halnak, túljárni az eszén és nem mindenáron a húst látni benne.
-
SipiBcs
őstag
Üdv!
USB - micro USB átalakító kábelt keresek megvételre vagy kölcsönbe kb 2-3 hétre.
-
SipiBcs
őstag
'Estét!
Kérdés: össze lehet kötni egy Nokia 7230-at egy tablettal kábel segítségével, hogy a telefonról menjen net a tabletnak? Vagy blootothon is meg lehet esetleg osztani a netet?
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Köszi mindenkinek!
-
SipiBcs
őstag
Pici segítséget kérnék!
Ablakot takarítottam. Ahogy azt a nagyok: ráspriccelem a Clint az ablakra, és csíkmentesre sikálom az összegyűrt Média Mark újsággal. Csakhogy a kurva újság kurva festéke összefogta a műanyag ablakkeretet. Piros és fekete... nem vidám a hófehér kereten. Szóval mondjon valaki valami okosat, hogy mi oldja. A körömlakk lemosó nem oké. Picit hozza, de marad folt. Valakinek tutti tippje mivel lehetne leszedni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest