- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Apple asztali gépek
- Google Home/Nest
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
Jó reggelt.
Korábban ébredek, mint a zasszony. Mondom felteszek egy kv-t, teát. Gép bekapcs... nézem összeragadt szemekkel... valami nem oké. Lap becsuk, újra kinyit.... mondom affene péntek 13 gallyra megy a win7, beszedtem valami vírust.
Majd rájövök, hogy új nap, új köntös az ItCafe-nak. Úgy első ránézésre pofás, barátságos. Hozzászólás megír.... majd a végén rájövök, hogy nincs OK gomb.... na mondom akkor itt fejezzük be a mai napot!
(és mire ezt leírom eszembe jut, hogy az előző kommentemet vágólapra raktam, hogy ne kelljen leírni még egyszer)
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
+1... bár only read módban (majdhogynem)
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
Shuffle in HUN! Befostam ám!
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #65 üzenetére
Persze benne van az automata turbó miatt. Csak az amennyire emeled, arányában kapcsolgatja le a magokat!
Amennyire én olvastam a kommenteket HD filmeket lazán, akadásmentesen intézi akár két monitorra is. (TV+monitor) CoD4 szintű játékokkal elbánik még talán az MW2 is el-el kocog rajta. Másra mire kellhet??
szerk: én is azzal kezdtem, de a tuning miatt cseréltem hűtőt. Picit lelóg a sarka!
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #62 üzenetére
Összefügg a procival.
A sima Sandyket nem lehet szorzón tuningolni. Csak a K előjelűeket. Viszont azt csak a P és Z előjelű lapokban teheted meg. Tehát ha sima procid van, akkor felesleges P-s előjelű lapot venned. Viszont se tunning, se semmi.
Ha tuningolni is akarsz, akkor csak K előjelű proci és Z-s lap, hisz szükséged van a beépített videó procira. A P-s lapok nem tudnak mit kezdeni a HD3000-el, viszont cserébe butára lehet rángatni a procit.Asrockal semmi bajod sem lesz.... féltem megvenni... azóta csak jót tudok róla írni. Gigáék viszont hulladékot adtak ki az 1155-ös sockettel. Csak a köpködés megy vele! Asus se az a megszokott űberprobrutálizé... de még talán mindig az a legjobb választás.
Viszont ár érték/arányban az Asrock mindent lever akármelyik kategóriát is választod.
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #51 üzenetére
Z68-as lappal jársz jól.
A H-s előjelű lapokban csak a BCLK tunning lehetséges, ami nagyjából egyenlő a nullával és csak instabillá teszi a rendszert. A HD2-3000 beépített videó procit viszont a Z előjelű lapok abszolúte kihasználják. Egyre figyelj: legyen a lapon monitor kimenet. Ha nincs, akkor szoart se ér a beépített cucc.
ui: nem vadászom a commentet... elcsesztem!
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
válasz Stylewars_kp #50 üzenetére
Befejeztük... egy évig hallani sem akarok róla!
-
-
SipiBcs
őstag
válasz Stylewars_kp #35 üzenetére
Idepiszkolok, mert még élek.
Kiderült, hogy a LELTÁR után is van élet!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest