Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
Aktív témák
-
Morris
veterán
válasz
littlelion21 #46498 üzenetére
ez bóvli!
Az enyémet vegyétek[link]
-
littlelion21
addikt
Vegyetek telefont
vagy uppoljatok
-
finest
addikt
Jó a videó, azt hitte a néni, h Várpalotára zuhant a műhód: [link]
-
Devid_81
félisten
- Doktor úr, meg vagyok róla győződve, hogy én vagyok Isten.
- És mondja, hogy kezdődött ez?
- Nos, először megteremtettem a Napot, aztán a Földet... -
Dani_kp
addikt
-
Morris
veterán
Üdvözletem!
Urak, van egy ilyen [link] telcsink itthon, de mivel meg lett szüntetve a vezetékes telefon, így nem kell már. kb 2 hetes, media markt-os gar. (jó sok) 7k. minden tartozékával.
még mielőtt megkérdezi valaki, ajándékba kaptuk -
fero02
nagyúr
válasz
moha bácsi #46479 üzenetére
Pici kutám h el lenne vele...
-
Geby
senior tag
Vannak még állatok:
-
Geby
senior tag
válasz
moha bácsi #46466 üzenetére
-
geza12
aktív tag
válasz
fero02 #46467 üzenetére
Írtam neki.
Ne is mond....
Úgy fölb@aszott agyilag....
Azt mondja olyan 9-10ad érte, közbe a sz@r Xtreme Audio-t kirakja 7-be, amiről azt kell tudni kb egy hajszállal jobb mint az integrált Relatek ALC889-em, de lehet annyival se. (Az ALC889en legalább van optikai
)
Egyébként 17ezer forint újonnan az X-FI Titanium (legalábbis annyiba lehet kapni elvileg persze ez nem az átlag ára), jó igaz kicsit elszálltam az árral ,mert nem gondoltam hogy ennyire lement , de engedtem volna neki 1 ezrest és ingyen felvitettem volna neki pestre.
Meg azt mondja hogy neki csak az optikai miatt kellene a kártya, mondtam neki Xtreme Audioból is létezik optikais 10ezer ft vegyen azt.
Meg azt mondja ,hogy volt neki Titaniumja és semmi különbség az Audio meg Titanium között csak az optikai, meg ilyenekNa mindegy...
gabo9201:
-
gabo9201
senior tag
Ez nagyon nagy
Egy haver küldte az előbb, gondoltam közzéteszem itt is hátha valaki még nem ismeri- Vírus típusú csaj: Észre sem veszed, és beköltözött a lakásodba, mindent kisajátít.
- Internet típusú csaj: Fizetned kell, hogy hozzáférjél.
- Szerver típusú csaj: Mindig foglalt, amikor szükséged van rá.
- Windows típusú csaj: Tudod, hogy teli van hibákkal, de nem tudsz nélküle élni.
- PowerPoint típusú csaj: Arra jó, hogy bemutasd másoknak, de önmagában nem érték.
- Excel típusú csaj: Azt mondják mindenfélére jó, de te csak az alapműveletekre használod.
- Word típusú csaj: Mindig van egy meglepetése számodra és nincs olyan ember a világon, aki megértené.
- D.O.S. típusú csaj: Valaha mindenkié volt, de most senkinek sem kell.
- Backup típusú csaj: Azt hiszed róla, hogy mindent ad amire vészhelyzetben szükséged lehet, de a valóságban messze nem tud annyit nyújtani.
- Scandisk típusú csaj: Tudjuk, hogy hasznos, és csak segíteni akar, de valójában senki sem tudja, hogy mit csinál.
- Képernyővédő típusú csaj: Semmire sem jó, de szórakoztat.
- Kábel típusú csaj: Csak akkor jó, ha be van dugva.
- Infravörös típusú csaj: Érintkezés nélkül akarja a kapcsolatot fenntartani.
- USB port típusú csaj: Büszkén mondogatja magáról, hogy minden gépbe bedugható.
- Képernyő típusú csaj: Mindent megmutat neked, de ő semmit sem lát belőled.
- Billentyűzet típusú csaj: Minden funkcióhoz más-más parancs/parancs kombináció szükséges, de kitanulható, és többnyire jól működik.
- Modem típusú csaj: Jó kapcsolatteremtő, de a kapcsolat előbb-utóbb megszakad vele.
- RAM típusú csaj: Amint megszakad a kapcsolat, azonnal mindent elfelejt.
- Merevlemez típusú csaj: Mindig mindenre emlékszik.
- Egér típusú csaj: Csak akkor csinál valamit, ha lökdösöd.
- Multimédia típusú csaj: Vele minden szép, de amikor kikapcsolod, visszatér a totál unalom.
- Felhasználó típusú csaj: Semmit sem csinál jól, és állandóan kérdéseket tesz fel, és meg akarja érteni a dolgot, és nem érti, és...
- E-mail típusú csaj: A hülyeségeivel mindenkinél megfordul, de a fontos dolgokat nem közli.- Számítógép típusú csaj: Az előzőek tökéletlen kombinációja, amely minél többet dolgozol vele, annál nagyobb lelki károkat okoz Neked.
-
fero02
nagyúr
-
Morris
veterán
Szép jó reggelt!
Urak, kellene egy kevéske segítség.
A projekt: Adott egy mennyezeti spot világítás 4 darab spot lámpával.
plafonból kijön a 230V és erre vannak párhuzamosan rákötve a spot-ok. na most, hogy tudom azt megoldani, hogy fél másodpercenként kapcsolódjanak fel a spot lámpák.
Tehát ha felkapcsolom az világítást akkor az első egyből felkapcsolódik, a második 0,5s-al később, a harmadik 1s-al, a negyedik 1.5s-al kapcsolódjon fel az elsőhöz képest. Szóval az első és az utolsó lámpa között1,5 sec késleltetés legyen.
Nem tudom mennyire érthető amit leírtam, de remélem világos a dolog! -
Devid_81
félisten
Lassan én is megyek
Orbán látogatást tesz a Vatikánban Ahogy találkozik a pápával, az kezet csókol neki. A körülötte levő bíborosok ezen teljesen felháborodnak: Na de Szentatyám, ez azért túlzás…! Mire a pápa: Ti csak ne szóljatok . . . Ez az ember olyan, mint Jézus Krisztus!!! A bíborosok megrökönyödve kérdezik: Hogyhogy??? Erre a pápa: Istállóban született, barmok között él, és százezrek várják a mennybemenetelét . . .
Jóccaka!
-
tááo
aktív tag
Na tegyük el magunkat holnapra. Jóccaka!
-
tááo
aktív tag
válasz
Devid_81 #46451 üzenetére
Anno a párom is így járt, Ő a UPC-vel faragott rá. Lavóros tv-ük volt de lemondták mert más szolgáltatót vettek igénybe és egyébként is le járt a hűség idő. Igen ám de még a szolgáltatás meglétekor a UPC csomag módosítást hajtott végre minden értesítés nélkül és ez - ö szerintük - automatikus hűség meghosszabbítással is jár. Ezt is minden értesítés nélkül. Leadtak mindent - beltérit, lavórt - rá háromnegyed évre jött a csekk egy behajtó cégtől 24k-ról hűség idő alatti szolgáltatás lemondás okán. Mondták lehet perelni fel vannak készülve rá elhúzódik egy két év addig kamatozik így jobbnak látta ha fizet.
Nesze neked demokrácia és piacgazdaság.
Rabló banda.
-
Morris
veterán
-
Devid_81
félisten
válasz
Undoroid #46448 üzenetére
Szia Uram!
Ohh nincs gond T-ék a helyzet magaslatán vannak mindig...
Tél végén lemondtuk a t-madzagot, mert megérkezett a várva várt Digi.
Most küldtek egy számlát több mint két havi díjjal maradtunk el, de már átlökték valami behajtó szutyoknak.
Amikor a szerződést bontottuk már több mint egy éve nem voltunk hűségesek.
Kifizettünk akkor és ott minden hátralékot.
Nah de jött pár napja egy levél, elmaradás, de már behajtásra küldték mert nem reagáltunk bla bla...tudnám mikor küldtek levelet...
Sebaj bementünk és mondták, hogy szerződésbontástól számított még két hónapig számláznak, mert náluk egy így szokás.
Csak pislogtunk tesómmal, és mondtuk a csajnak, hogy lángokban fog állni a T pillanatokon belül ha ezt nem felejtik el.
Most talán valamit kompenzálnak, de fizetnünk a nem létező szolgáltatásért azért persze majd még kell.
Így megy ez szép hazánkban. -
tááo
aktív tag
Jó estét!
-
Devid_81
félisten
Nagy mozgásra való tekintettel megyek nézek filmet, eszek közben valami finomat.
-
Devid_81
félisten
válasz
Devid_81 #46442 üzenetére
Az Európai Űrügynökség szóvivője a németországi Darmstadtban közölte, hogy a szervezet számítása szerint a műhold közép-európai idő szerint 6 óra 20 perckor csapódott be.
A műhold darabjai valószínűleg Kanada területén szóródtak szét, ezt az információt a NASA a Twitter oldalán tette közzé. Okotoks annak a városnak a neve – a nyugat-kanadai Calgarytől délre – amely felett látták a lehulló törmeléket.
Rádióból idézek:
A műhold darabjai valahova Ausztrália és India közé hullottak be,nem lakott terület felett értek földet darabkái, sérülésekről nincs információ.Kanadától azért kicsit idébb van Ausztrália / India, akárhogy is nézem a földgömböt....
-
geza12
aktív tag
Sziasztok!
Eladóvá vált Creative Sound Blaster X-FI Titanium ,hangkártyám.
Amit nagy vonalakban érdemes róla tudni ,hogy gyönyörű hangja van, össze sem hasonlítható az alaplapra integrál ciccergőkkel (hiába hívják őket "HD audiónak"...) 7.1-et támogat és van rajta optikai ki és bemenet is, PCI-e-en csatlakozik, és van saját audioprocesszora ami besegít a procinak a hangok feldolgozásában.
Mint tudjuk az X-FI-knek a drivere nyűgös téma, de egyszer kell belőni és nincs problémaÁrban 15k-ra gondoltam egyenlőre.
-
-
Devid_81
félisten
Nah úgy fest lövésük sincs most már, hogy mikor és hol esik a műhód.
NASAnal szeretnék dolgozni, úgy látszik csak tippelni tudnak, az meg nekem is tök jól megy. -
benzol
aktív tag
válasz
moha bácsi #46407 üzenetére
Szevasztok!
Moha bácsi: Emeltem bizony
Megmutattam a lányomnak milyen erős is az apja
Kb. 15-20 perc és itt lesz a közelünkben a leesős műholdacska. Ha szerencsénk lesz északnyugati irányban lehet majd látni ahogy elhúz felettünk, nagyjából 150km magasan.
-
Devid_81
félisten
válasz
moha bácsi #46435 üzenetére
Elég sok zongoristát láttam ott!
-
Devid_81
félisten
válasz
moha bácsi #46433 üzenetére
Jó ötlet, szeretni fogják!
Ohh most nézem még a műholdas buli is csúszik.
Biztos MÁVval érkezik -
Devid_81
félisten
Kocsog Kingston most írt mélt.
Megkérdezték, hogy a cégemnél az alkalmazottak használják-e a mocskosul titkosítható pendriveokat...azt meg az anyádat azt...!
Mindjárt összerittyentek nekik egy kis levélkét angolul, hogy a szájbab@szott ingyenes sz@rt ha elküldték volna talán még érdekelne is a szarjuk.
De így felnyomkodhatják a megmaradt összes 2GB-os pentdriveot maguknak a fingszton vezetői. -
SipiBcs
őstag
Este az elefántban szórakoztatom a nagyérdeműt! Aki arrafelé jár az sétáljon bé egy serre!
-
Undoroid
őstag
válasz
moha bácsi #46426 üzenetére
Szia Moha Bácsi!
Ez tényleg nagyon genya volt!
-
Devid_81
félisten
Az Andrássyn megint énekelnek a shit gyülekezetesek...remélem valaki megelégeli és közéjük áll teherautóval.
-
gefffry
aktív tag
válasz
Stylewars_kp #46420 üzenetére
Hirens boot cd-vel bebootolsz, mini xp-t indítod, óra mellet a hirens menüben -> registry -> fixhdc elindít.
miután elindult nyomsz egy T gombot, megadod a windows elérési mappáját (a teljeset!) pl. : C:\WINDOWS, nyomsz egy entert, utána nyomsz egy M gombot. Asszem ekkor rákérdez, h tuti akarod-e a dolgot.
Amikor végzett kiírja, hogy nyomj meg egy gombot.
ezután gép őjraindít, és F8-ra ráfekszel, és csökkentett müdot választasz.Ne ijedj meg, ha egy darabig nem fog menni a bill és egér. Kis ideig vársz és menni fog.
Miutén felismer minden hardvert, normál módban indítva elvileg működni fog a móka. -
válasz
Stylewars_kp #46420 üzenetére
pl dual boot
azaz 2 xp-t telepítesz fel egymás mellé ...
amúgy meg szerintem az xp túléli
, anno p3-asról amd 3000+-os váltást túlélt
-
gefffry
aktív tag
válasz
Stylewars_kp #46416 üzenetére
Hiren"s boot CD v14.0-val meg tudod oldani.
-
Stylewars_kp
őstag
Üdv mindenkinek!
Valakinek volna tippje arra, hogy miképpen tudom azt megoldani, hogy ha egy HDD-re felrakok egy XP-t az más gépén is elinduljon? Danke!
Kellemes hítvégét!
-
Padree
senior tag
Hali!
1db 2GB-os DDR2 800Mhz-es Kingmax memóriára vevő lennék (párba kell másik mellé), ha valaki tud a környéken eladót jelezze!
-
gefffry
aktív tag
válasz
juliabrilke #46413 üzenetére
Nálam a "jó lenne" nem kötelező feltételt jelent....
-
gefffry
aktív tag
válasz
juliabrilke #46411 üzenetére
Ezt az előbb nem mondtad
-
gefffry
aktív tag
válasz
juliabrilke #46408 üzenetére
P4 D820-am akad.
2 magos, 2.8 GHz-es, de 95W-os.
-
littlelion21
addikt
Jó napot Urak!
-
juliabrilke
veterán
Boldog pénteket mindenkinek!
Valakinek van eladó 77s-ös foglalatba illeszkedő 2 magos processzora?
Legalább 2,6Ghz-es legyen és 65W-os TDP jó lenne. -
Devid_81
félisten
- Hogy oszlott fel a szőke nők jéghokicsapata?
- ???
- Vízbe fulladtak a tavaszi edzésen.Lány: - Szerelmes vagyok a szomszédunkba, és megszököm vele.
Apa: - Jó, hogy előre szólsz, kislányom. Legalább nem kell, hogy keresselek.
Lány: - De apa, én anyu levelét olvastam fel.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest