Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Jelölgessétek bátran...!
-
ErikSon
tag
Estét a hölgyeknek és az uraknak!
Akit a következő kép zavar az...
-
tááo
aktív tag
válasz
moha bácsi #47685 üzenetére
Jó estét!
Ááááá moha bácsi meg foghatta az isten lábát, most költözött másik kéglibe ráadásul ma délután találkoztam vele amint egy "szörfdeszkával" ballagott a vasút állomás felé. Nyilván valamely tenger partra utazik.
-
littlelion21
addikt
-
Srodney
senior tag
válasz
moha bácsi #47688 üzenetére
igen,a napokban láttam egy interjút görög tüntetővel,azt monta 500euro-bol hogy fog ő megélni,ápolónőként?hát nem tudom,de nem is sajnálom,mellesleg meg fogja oldani,nagyobb adócsalók mint bárki más a világon...
-
Devid_81
félisten
-
sanzi89
addikt
válasz
littlelion21 #47671 üzenetére
Érettségi, ECDL-t pedig a hírhedtebb torrent oldalakon találsz.
-
mezis
félisten
válasz
Stylewars_kp #47668 üzenetére
Kezdjük a legelejéről:
- Van kezelési utasításod hozzá ?
- Milyen verziójú [link]
- Reset (A WAN port mellett van a nyomógombja)
-
Devid_81
félisten
Buenas noches!
Nah látom azért elvagytok nélkülem...bár ilyet, hogy majd egy napig nincs hozzászólás...hmm -
sanzi89
addikt
válasz
littlelion21 #47669 üzenetére
ECDL és közép érettségi feladatok kezdésnek szerintem tökéletesek. Van részletes megoldás is hozzá.
-
littlelion21
addikt
Srácok, egy újabb kérés/kérdés:
Excel-hez tanulási segédletet/feladatokat honnan tudok beszerezni (nagyjából az alapoktól). Az ECDL-em ugyan megvan belőle - jó 10 éve - csak sajnos azóta összesen foglalkoztam vele 8-10 óránál többet, és azt is évekkel ezelőtt.
Lehet leesne egy egész jó meló, csak ahhoz elég pro-nak kellene lennem ebből a szutyokból, most sajnos úgyis ráérek, úgyhogy belevetném magam. Meg aztán ha most nem is, máskor még jól jöhet. -
mezis
félisten
válasz
Stylewars_kp #47665 üzenetére
Biztos, hogy 192.168.1.1 a LAN IP címe ?
Mi a pontos típusa ?
A WiFi titkosítással lehet a gond.
(Van itt a szomszédban erre szakosodott fórum.)
-
Padree
senior tag
Nem gáz Varoz, ez már a traktormérgezés első jelei ...
Nézem Benzolt miért kapok én agybajt ... baz megint majdnem eltelt egy nap hsz nélkül. Miafene van? Devid lelépett - igaz ő sokat beszélgetett magával ilyenkor. De a többiek?
Hiányzó talpas monitorhoz honnan lehet állványt szerezni olcsón? VESA szabvány talp is jöhetne ha valakinek van kallódóba, esetleg falibizbasz ha tudtok.
-
Stylewars_kp
őstag
Valaki tudna segíteni wi-fi router beállításában? Nem nyílik meg a 192.168.1.1 oldal. Routerre rákötöttem a gépemet megy a net, de a wi-fi nem akar menni istenért se. Tipp?
Danke!
-
mezis
félisten
válasz
littlelion21 #47662 üzenetére
Udv,!
Avidemux. Ingyér.
-
littlelion21
addikt
Srácok, egy avi formátumú video megvágására milyen progit ajánlanátok ami egyszerű és könnyen kezelhető?
-
szandisas
őstag
Valakinek nincsen véletlen olyan 5m UTPje? Most kellene, vasárnap dél van
Cserébe sört tudok adni -
Padree
senior tag
Rossz linket adtál! Ezen regisztráljatok: [agoraplaza]
-
esetleg ha regisztrálnátok az jó lenne
-
tááo
aktív tag
Jó estét!
Egy kérdés: Milyen progit ajánlanátok SACD formátum lejátszásához pc-n?
-
benzol
aktív tag
ma az első...
-
fero02
nagyúr
válasz
littlelion21 #47635 üzenetére
Hmm, felmenőid jól vannak?
-
littlelion21
addikt
köszönöm, nem akartam már én mondani, még a végén célzásnak veszi...
-
Geby
senior tag
Ebből is lehet látni, hogy a mai csajok milyen szűk ruhában járnak. Ha kicsit nagyobb G éri a gombokat egyből leugrálnak: [link]
-
Nekem is volt N97esem 32 gigás verzió. Fagyott össze vissza 3 napig volt nálam , gyorsan eladtam mert nem nekem való. Androidos csodáim is voltak lg- samsung de maradok az Almánál.
-
Devid_81
félisten
válasz
littlelion21 #47605 üzenetére
Jelen!
Már gyűlök is!
Oda nem adnám semennyiért a kicsikét...nem is tudom kinek az ajánlására vettem olyat!
Nah meek mert itt is mán későre jár.
Caaka! -
fero02
nagyúr
-
Padree
senior tag
Üdv!
Most 7végén jár-megy valaki Kecskeméten? Egy alaplapot kellene elvinni, egy kis futárdíjért cserébe.
-
fero02
nagyúr
-
fero02
nagyúr
válasz
littlelion21 #47615 üzenetére
A kis nokia is hűséges társam volt 3 évig. Sztem ez is meg lesz addig, ha csak vmi baj nem történik...
Addigra meg sztem már 4 magos tabletek lesznek szaré-húgyé'.
-
fero02
nagyúr
válasz
littlelion21 #47613 üzenetére
Jó-jó, de a következő okos telefonnál is legalább akkora ugrást akarok elérni, mint pl most a 6300-ról a Blade.
-
fero02
nagyúr
válasz
littlelion21 #47611 üzenetére
Rohaggyámeg.
A Bléddel.
-
dipeti
senior tag
válasz
Volt 5800-m egy évig. Nagyjából meg voltam vele elégedve, de mikor rájöttem, hogy mennyivel le van maradva a symbian az Androidtól már nem volt kérdés, hogy váltok. Pont jókor világosodtam meg, mivel akkortájt jött ki a bléd és váltottam. 8 ezer forintomba fájt. Azóta sem kötöttem olyan jó üzletet. Közben már nyomkodtam valamelyik nokiát,amelyik 1Ghz-es(!!!) volt, deaz új symbian is ugyanolyan fos volt mint a régi. Ugyanott lassult be ahol az 5800-m(434 Mhz).
A rezisztív kijelzőt pedig addig a pontig isteníted, míg ki nem próbálod a kapacitívot.
Szarintem. -
fero02
nagyúr
válasz
Vótá-e már ma megbacva viplelion21?
-
littlelion21
addikt
válasz
geza12 #47604 üzenetére
Fontos megjegyeznem hogy symbianon az S^1 rendszert értettem, S^3-at már minden további nélkül elfogadnék (Belle-el), bár a készülékek túl vannak árazva, de mocskos jól néznek ki, plusz tudnak minden (számomra) szükségeset.
De pl. az N97 a "jófajta" rezisztív kijelzővel, instabil működéssel....amióta a G3-am van, semmi pénzért nem váltanék a kapacitív kijelzőről. De persze ez is relatív, annak a függvénye hogy előtte mit használt az ember. Én is próbálgattam ~2 éve egy 5230-at, olcsó is volt, (akkor) jónak is tűnt, de szerencsére nem az lett. Nemrég' megint a kezembe került, majdnem falhoz vágtam hogy "mi az a kezelhetetlen foshalom"?
Mostanában meg tényleg szinte üveggolyókért dobálják utánad az óccsó' droidos szappantartókat.A többit majd a Blade huszárok megmondják (azok úgy gyűlnek mint legyek a szarra
)
-
geza12
aktív tag
válasz
littlelion21 #47603 üzenetére
Hát nyugtatóul annyit hogy nem olyan állapotú volt, más minden stimmelt.
Már megvettem, csak nem kaptam még meg.
Mért is nem vennél?
Sajnos más telót én nem ismerek csak a nokiát, meg hallottam valamit az apple-ról.
Volt már egy érintős 7710esem a legelső érintős nokia azt hiszem, hát az felidegelt néha , tető lassú is volt ,nagyon nehéz és nagyon nagy. De viszont telefont külsőleg és belsőleg szebben szólni meg nem hallottam még azóta.
Adok még 1 esélyt azóta sokat fejlődtek biztos. -
Devid_81
félisten
válasz
moha bácsi #47601 üzenetére
Megérkeztek, notiról nincs gond csak telóról
De majd megszokjátok
Nah mentem!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.