Hirdetés
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
Devid_81 #44193 üzenetére
Így van Uram!
Azután lehetne frissítgetni engem is...
A mostanit közös párásodás közben nehéz kimondani!
* * *
Van néhány:
1. A mosógép mi a búbánatot keres a konyhai részlegben?
2. A szövegben tiltja a házi kedvencet...
3. Kicsit üti egymást a csajos kép és a csajosan berendezett ágy... Ezt kommentálni kell?
Ezekre gondoltál? A sört Morris -al felezzétek el!
* * *
Geby!
Szépek a csajok!
Kedvencem a negyedik!
-
KYZRR
őstag
Napot! Ismét jelentkezem!
Ha egy kis platformváltást akar valaki, itt van hozzá az alap -
Geby
senior tag
Máshol is domborítanak az időjósok: [link]
-
Pacák
senior tag
A megfejtők megihatnak egy sört a hűtőjükből (mármint, ha van benne...).
-
Undoroid
őstag
-
KYZRR
őstag
'napos uraim !
Sikeres megfázás a gyulai strandon 2ötibe
Ma csinálom a 4. az 5. pálya összeolvadását, és a 6. pályát is még ma szeretném felvenni.
Egyéb ötlet legyen?
Vagyis, ötleteket várok!Üdv.: Marco
UI.: Kedves UNDROID kolléga! Majd ha sikerül feltölteni a videókat, akkor fellélegezhetsz, többet beszélek már...
És a hangerőt is sikerült megoldani
-
dipeti
senior tag
-
Geby
senior tag
-
Geby
senior tag
Katasztrófa történt: Árokba borult egy sörszállító kamion.
Egy perces néma csenddel adózzunk az elfolyt értékek iránt.
-
geza12
aktív tag
Reggelt!
Undorid:Valami minimális köze szerintem van ,mert hasonlít azokra.
-
SipiBcs
őstag
válasz
juliabrilke #44161 üzenetére
Valami ilyesmi volt nekem is.....
Rick4: Lehet idegesíteni a srácot, csak nem érdemes. Ha valaki nem gáz és vízszerelő, akkor irtózik a dologtól. Magamból indulok ki... Fali vízmelegítő, konvektor az amihez sosem nyúlok a takarításon kívül. A régi vízmelegítőnek megtanultam beállítani az őrlángját.... Maximum ennyi, de nem fogom a családom - két gyermekem életét pár ezer forinton rizikózni.... és nem is merném ajánlani senkinek.
-
Rick4
félisten
válasz
juliabrilke #44161 üzenetére
Kb 10 perc, ebben az is benne van, hogy előtte iszol egy kólát, meg előveszel pár szerszámot. Maga a gumibizbasz saccra 500-700Ft...
-
Devid_81
félisten
válasz
Zodicus #44167 üzenetére
Sajnos nem tökéletes a panelja annak sem, most néztem rá este.
Dellből van 176FP-s 3 db is, azok között biztosan találok neked hibátlant.
Az semmiféleképpen nem jó?
Sajna ezek elég szarul voltak pakolva/utaztatva itt ott foltos párnak a panelja, nem vészes de látszik, azokat majd eladom költség csökkentett áron. -
ErikSon
tag
Estét!
A 2db eladó 20" monitor senkit sem érdekel? Dobol fel vaterra, de örülnék ha helyben venné meg valaki.
-
Geby
senior tag
-
Devid_81
félisten
Jöttek a TFT-k, aki érdekel valami az írjon
15"
Dell E151 FPf
Dell E156 FPf
Samsung 152N S M
AOC 1560PSA
FSC CTM5005
NEC LCD1560NX-BK
Neovo F-415Alábbiak kicsit nyűgösebbek, de mennek, ezeket viszont 5k/db áron tudom adni, szervizelésre bármire ahol nem zavaró a hiba!
Philips 150SSFS/00 pár pixelhiba, nem vészes
Dell E152 PFb - kék pixelcsík, kávára egy kisebb koppintás és eltűnik17"
V7 L17GM
Dell E173 FPb
Dell E176FPc
Dell E176FPf
Sony SDM-S75D
Daewoo HL720A
? LM1704 -
Geby
senior tag
-
sanzi89
addikt
Újabb gyöngyszemek kerültek elő az íróasztal mélyéről. 500Ft-ért vihető bármelyik!
-
juliabrilke
veterán
Wii-hez szőnyege van valakinek? Esetleg valami tapasztalat velük, hogy mely márkák működnek minden játékkal?
Nem szeretnék fölösbe venni olyat, ami nem kompatibilis mindennel.
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz
moha bácsi #44147 üzenetére
Ez csak ideiglenes állapot!
Jut eszembe, hétvégén Tranformers 3 lesés lesz részemről a moziban, majd utána épp összkoccanhatnánk valahol egy kis párásodásra!
Jegyeket szerdán megyek foglalni.
Centermozi oldalán csak a szerdai premierről írnak...vagy csak én nem tudok eligazodni rajta. -
Devid_81
félisten
válasz
juliabrilke #44143 üzenetére
Nekünk is csak ennyi nyűgje volt mindig amikor ezt a hibát produkálta!
Pár ezerből cserélte a gázszaki, mondjuk én is kibírtam volna cserélni, de annyira nem szeretek hozzányúlni az ilyesmihez, pedig nem kell hozzá sok diploma.
Mondjuk azért jó ha az ember nem robban fel szerelés közben/után -
juliabrilke
veterán
Köszi mindenkinek az infó!
Tehát akkor nem olyan nagy a baj!
Rick4: Majd akkor cseréljük csak, ha végleg megadta magát. Gáz számlával nincsen gondunk. 158m3-as tetőtéri lakásnál 15-16k volt a leghidegebb időszakban. Nyáron meg 4-5k a számla.
-
Undoroid
őstag
-
mezis
félisten
válasz
juliabrilke #44130 üzenetére
Üdv.!
Én sem vagyok gázszerelő, de hasonló típusú melegvizes szerkezetem van.
Ahogy írták, lehet, hogy a gumi membránon levő műanyag tárcsa tört el. (Régen igen gyenge vacak anyagból készítették, néhány évenként cserélni kellett.)Van még egy ehhez csatlakozó, tömszelencében "ugráló" fém stift. Ez végzi tulajdonképp a gázcsap nyitását. Ez is megszorulhatott. (Volt amikor nem korrózió álló anyagból készítették, nedvességet kapott és berozsdásodott.)
-
Undoroid
őstag
Told át nyugodtan hozzám!500Gb-ból legalább 400szabad!
* * *
Szia Cimbi!
* * *
Kérdezd meg a jószomszédot, hogy Ő kivel javíttat...
* * *
Köszi!
Így is tud nézni a kis rosszaság:
Valóban ilyen a szeme!
Nálunk Vérmacskák vannak!
Nem vicc! A legöregebb nagyon harcias tud lenni néha! Kívülről hófehér, de a lelkében vannak sötét foltok...elég nagyok!
-
Rick4
félisten
válasz
Leveszed a burkolatot, ott van a gázrózsa alatt a nyíllal jelölt kis letekerhető kupak. alatta lesz a rossz alkatrész, egy gumigyűrű van elsz@ródva...
Nekem is volt ilyen, rég kidobtam, egy Beretta kombi kazán van fent, asszem mindennel 130 rugó volt, kb 25%-kal kevesebb gáz fogy azóta, jó esetben egy fél éves fűtési szezon alatt visszahozza az árát, plusz sokkal jobban is fűt, ennél a réginél csak az őrláng 0.5 m3 naponta, ott magától gyújt ha kell, plusz nem kapsz co mérgezést, ha történik valami. -
juliabrilke
veterán
Nagy a boldogság!
Kérdés, hogy szakit hogyan tudunk szerezni. Azt gondolom, hogy nem lesz olcsó.
-
SipiBcs
őstag
válasz
Nem vagyok gázos, de nálunk is volt hasonló hiba. El van benne szakadva a nyomásérzékelő membrán. (ha jól emlékszem) Nem volt olcsó a javítása!
Csatlakozom Undoroidcimbihez!! Csak szakemberrel javíttasd!
-
Undoroid
őstag
Lehet, hogy mégsem a bug miatt nem sérültél meg?
Jöjjön a többi is kíváncsi vagyok a többire is!
* * *
Nem rossz kis masina, de úgy látom, hogy önmagában nem képes a működésre! A másikat bekapcsolod oszt' hali!
Csak érdekességképpen linkeltem be, mert tényleg nem mindennapos kütyü! Semmi más célom nem volt vele...
* * *
Te koma!
Fotózhatnál is, ha már ott vagy!
Cserébe itt egy kép, amit ma fotóztam:
Most éppen napozott és könnyű volt elkapni...Normál üzemmódban futkoshattam volna utána!
* * *
Szia Uram!
Van az úgy, hogy a XXI. Században nem úgy működnek a dolgok, ahogyan kellene...
* * *
Hívj szerelőt!
Ha nem értesz hozzá, akkor nagy bajt tudsz csinálni...Gondolom a szomszédaid nem nagyon örülnének, ha robbantanál egyet! Ehhez pedig elég egy csavart nem- vagy túlságosan meghúzni!
Szerintem be van kormolódva az egyik fúvóka! Ezt akkor csinálja, ha huzamosabb ideig nem ment és beporosodott, vagy csak az őrláng égett...
-
fero02
nagyúr
válasz
Bár kurvára nem vagyok szaki és a gázos dolgokhoz sosem értettem, de...
Sztem vmi olyasmi hiba lehet, h az az átfolyás mérő vagy akármi ami érzékeli, hogy folyásnak indult a víz, az nem dolgozik megfelelően, ezáltal nem kapcsol be a fűtés.
-
juliabrilke
veterán
Gázszerelő szakik!
Adott egy ősrégi FÉG K18E-3 kombi kazán. Őrláng ég, viszont ha megengedem a
meleg víz csapot, akkor nem lobban be és nem melegít.Valakinek van ötlete, hogy mitől lehet? (nyomás rendben van)
-
Devid_81
félisten
válasz
benzol #44128 üzenetére
Ez nálam is pontosan így van!
Napokig jó a digi, utána jön egy pár nap amikor szakad mint a dög, én már a routerre is gyanakodtam, meg a torrentezésre.
De van amikor meg teljesen szuperul megy minden, és minden változatlan...
Azért a T-től lényegesen jobb, bár azoktól nem nagy dolog jobbat produkálni... -
benzol
aktív tag
válasz
moha bácsi #44103 üzenetére
Szevasztok!
Moha bácsi: Érdekes ez a Digi, hol nagyon rendben van hol pedig egy kalap ****.
Padree: 1,3-as Tua Cerka esetleg érdekel?
Jó éjt!
-
Padree
senior tag
Igazi haszna nem biztos, hogy sok van, de fiatalon mi is ütöttük el az időnket hasonló dolgokkal. A korszakból adódóan inkább screenshotokat retusáltunk, képregényeket hoztunk össze, basic nyelven "mozgóképes" programokat írkáltunk...
Kicsit tényleg halk a komment, mondhatnád mit miért teszel, és lehetne beleszőni egy kis humort is. Verbális és képit is akár.
pl. nekem ezen a pályán mikor először játszottam, emlékezetes maradt, hogy a végén beleugrottam a függő gumicsónakba, ugráltam benne meg minden de csak nem ereszkedett le, mikor végső elkeseredésemben - a csónakban ülve - rálőttem az egyik függesztő láncra... én meg szépen belezuhantam a tengerbe, a ladik persze fent maradt, a másik láncon lóbálva, jött is az anyázás, h mehetek vissza fél órán keresztül újra, az anyahajón keresztül, aztán nagy nehezen találtam egy kis talpalatnyi földet ahonnan kihajolva éppen el tudtam lőni a másik láncot is.
Jah és az angol cím: "carrier" szerintem nem szállító akart lenni, hanem hordozó, utalva az anyahajóra (magyarul helyesen: repülőgép hordozó) amin játszódik. Először azt hittem Statham fogja kommentelni a pályát.
Ezeken a régebbi játékokon mostani szemmel elég zavaró, hogy zoomolásnál beljebb hozza a fegyvert, de nem egész középre "iron sight"-ra, és továbbra is a crosshairt használja. Mondjuk újabbaknál is elkövetik ezt a hibát, a STALKER első két "epizódjában" a pisztoly szintén nem jön be zoomra középre, emiatt hardcore-on használhatatlan.
Nem, nem vagyok megszállott. -
benoce
tag
válasz
Undoroid #44121 üzenetére
Érdekes kis kütyü... Forrás: [origo]
Mester, ha érdekel ilyen vacak akkor ajánlom figyelmedbe ezt a förmedvényt
Ha kell, nagyon szívesen megmutatom mit is tud. Ára fele a 3M csodának, bár szerintem inkább egy normális projektor. Igaz hogy csak 20 ANSI lumen, de ettől is mindenki oda volt, csak éppen semmi értelme.
-
KYZRR
őstag
-
Undoroid
őstag
Azt hittem, hogy valami kis trükközést használtál, mert nem sérültél meg!
Kíváncsi vagyok a folytatásra is!
* * *
Érdekes kis kütyü... Forrás: [origo]
-
KYZRR
őstag
válasz
Undoroid #44115 üzenetére
1.64GB a teljes mérete,(a max, amit feltölthetek az 2GB azonnali kérdéseknél is megkérdeztem azt mondták, hogy egy pár HD videót fel kell hogy töltsek
Amugy meg itt a 2. rész!
Far Cry 1 level 2 : szállító végigjátszás, élőkommentárommal -
KYZRR
őstag
Regglelt Uraim!
Nemtudtok gy olyan helyet, hol lehet 15pernél hoszabb videót feltölteni...?
Rohadt yutyub leszedte, mert faszán 5 perccel leosszabb volt a megengedettnél.... -
Devid_81
félisten
Új árú érkezett!
Aquapark
Ez egy rendes ember! -
Devid_81
félisten
Reggelt!
-
geza12
aktív tag
Eladó Nokia 6210 Navigator Black telefonom, minden tartozékkal (doboz ,headset, töltő , papírjai, 2GB-os nokiás microSD, micro USB kábel)
Szép állapot ,nem kopott stb.
Magyar gyártmány.14K lenne az ára.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest