Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
Aktív témák
-
Polesz
addikt
Keress rá itt a fórumban a getdataback szóra:
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?what=getdataback&how=OR&sid=&fid=[/L]
Elég sok okosság le van már írva. A lényeg, hogy ne használd addig a vinyót nehogy felülírja. -
Edem
senior tag
válasz
RóbertGida
üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor a GetDataBack-kal van esélyed visszanyerni az adataidat.
Létezik GetDataBack for FAT és GetDataBack for NTFS. Demo mindkét verzióból letölthető, ami nem hozza vissza a file-jaidat, de megmutatja, hogy mit tudna visszahozni. Én megnézném, tudtommal kárt nem tesz semmiben, csak végigpásztázza a felületet. -
RóbertGida
csendes tag
Sziasztok, igazabol en ket problemaval fordulnek tanacsert.
Kaptam egy notebookot, es a regi gepemrol at kellett masolnom minden adatot, (a regit elvettek) az uj gep egyetlen c drive NTFS particiojara. En tobb reszre particionaltam a HD-t ugy, hogy megmaradjanak az anyagaim egy masik extended/logical particion. Feltettem ra egy XP-t, de nagyon gagyin futott, es ezert gondoltam, hogy a notebookhoz jaro recovery cdt is kiprobalom. Itt kovettem el a hibat, mert mig a masik gepemen ez csak particio ujra installt jelentett, ezen a gepen a full disket felulirta a data recovery cd, es az eredetileg FAT32-es drivekat megszuntette, es az install vegen automatikusan atkonvertalta NTFS-be.. (semmit nem ajanlott fel).. A kerdes: Van meg eselye annak, hogy valahogy visszakapjan igy a fajlokat, vagy bebuktam az egeszet?
A masik kerdes:
ATI IGP 340M kartya van a gepben. A monitor feherfenye tul eros, es egy picit homalyosnak tunik, ha a kontrasztot allitgatom rajta (fn+bill), akkor (+,-) vagy elsotetul vagy vilagos lesz, a kepelesseg viszont ugyanugy ''homalyos''. Szerintetek ezzel mit lehet kezdeni? (most installaltam a legfrissebb drivert hozza)
Koszi a tanacsokat elore is,
RG
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest