Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz MiklosSaS #84356 üzenetére

Mert nem nagyon játszol erős egy szálat igénylő játékot. :N

Egyébként.., mivel látom hogy megint felmerült a szokott téma egy véglény postjának apropóján aki max a kedvenc számtech boltja polcán látott eddig Visherát..

Szóval én bárki kedvéért szívesen prezentálom mit tud egy nonK i5 a korábbi 4.7-5Ghz-es FX játék és szintetikus tesztjeimhez/videóimhoz képest. Kipróbáltam amikor váltottam, semmibe nem telik levenni az órajelet 3.5-3.7Ghz-re, előrebocsájtom kiábrándítóan szarul fog szerepelni a 6600K/Skylake ilyen órajelen a húzott FX-hez képest, pedig DDR4 mankója is van.., szemben a Visherákkal/korábbi i5-ökkel..

Az i5-öket ugyan úgy húzni kell mint az FX-eket, aki mást állít annak fogalma nincs mert nem volt Visherája.., onnantól pedig hogy belép a képletbe a K és a tuning már marhára nem lesz olyan olcsó buli, nem lesz annyira kisarkítható a fogyasztás difi, se a gyári hűtés röhejkedés sem semmi más. :N

[ Szerkesztve ]

..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák