Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Milyen széket vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Világrekordot ünnepel az ASRock
-
PROHARDVER!
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Azt már felfedeztem, de elvileg a Highlander nagyobb, már azt is látnia kellett volna az enemynek, ha nekem nem is. Mindegy, annyira nem vészes, csak ezt is bele kell kalkulálnom a felderítésbe.
Az nagyobb baj, hogy a kis vackoknál a sensor range is nagyobb. Imádom mikor úgy kapok sensor lockot, hogy enemyt se látok. Még szerencse, hogy az ellenfelek nem úgy építenek mechet, mint én. Akkor temethetném is a pilótát.
Vannak anomáliák, ez tény. Tegnap 5 Gauss lövésből (90%-os találati esély mellett), 4 ment mellé.
Az még a jobbik eset. Amikor az ellenfél szenzortávolságon kívülről PPC-vel telibe lövi a pilótafülkét, majd a következő mechje ugyanezt eljátssza Large Laserrel az bosszantóbb. Tegnap is imádkoztam nagyon mikor három sorozatból három sérülést szedett be a pilótám. Az volt a szerencsém, hogy Guardban volt.
Előző végigjátszásban mondjuk nekem jó volt a Gauss. Olyan random fejlövéseket osztogattam vele...
Egyszer egy komplett Highlandert szereztem így.Tényleg, ha már elcsúszott lövések: csak szerintem vicces mikor a félrement PPC-lövés simán keresztülmegy a mögötte álló mechen?

Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Androidos tablet topic
- Magisk
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Robogó, kismotor
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyszer egy komplett Highlandert szereztem így.