Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Unigine Superposition Benchmark
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Én közben újrakezdtem a játékot, de most sem sietem el a főszálat, 680. napon csináltam meg a "Capture the Argo"-t. Kicsit máshogy dobálja most a cuccokat, de nem panaszkodom (sőt
). Harmadik küldetésnél sikerült összeraknom egy Firestartert, azóta öröm és boldogság van. Plusz sikerült egy küldetésből elhoznom egy komplett HBK-4P-t
. A kis kedves besorsolta nekem a választott mellé a másik két részt is. 6ML, némi heat sink (még a holdon is csak a 4. körre kellett pihentetnem egy lézert) és kereken 1000 páncél. Plusz van a másik változatból is eltéve és egy-egy Shadow Hawk-ot is szereztem pluszban. Eredetileg Trebuchet akartam, mert előző körben jól bevált, de az eddig nem jött szembe. Most meg már ne is jöjjön.
Bónuszként már heavy-m is van, elhoztam a kalóz mechjét is, de egyelőre eltettem a raktárba. 40 nap mire kész lesz a centurion és egyébként sem érzem, hogy erre tényleg szükségem lenne. Ha minden a terv szerint megy akkor ma meglesz az Argo ténylegesen és utána lehet kalandozni.Úgy terveztem, hogy most felhúzok 8 pilótát maxra és akkor nem fog kelleni a cockpit mod. Főhős+4 pilóta felállás mellett szinte kötelező volt, így is megesett egyszer, hogy a ++-ost átütötték. Helyette mehet bele Rangefinder, esetleg egy comm system az LRM-boatba. Utóbbi egyébként hogy működik? Minden kör elején megkapom a +1-3 morált?
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Automata kávégépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Harmadik küldetésnél sikerült összeraknom egy Firestartert, azóta öröm és boldogság van. Plusz sikerült egy küldetésből elhoznom egy komplett HBK-4P-t
. A kis kedves besorsolta nekem a választott mellé a másik két részt is. 6ML, némi heat sink (még a holdon is csak a 4. körre kellett pihentetnem egy lézert) és kereken 1000 páncél. Plusz van a másik változatból is eltéve és egy-egy Shadow Hawk-ot is szereztem pluszban. Eredetileg Trebuchet akartam, mert előző körben jól bevált, de az eddig nem jött szembe. Most meg már ne is jöjjön.