Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
neked nincs ,mert te nem játszol
egyszer -egyszer feljössz és ennyi, nemtudod hogy mekkora szüksége van a pvp-nek vérfrissítésre, persze tudom neked az a véleményed a fejlesztők mindig is mindent így akartak ahogy van, de azt kell hogy mondjam : nagyon Tévedsz. A fejlesztőknek semmi céljuk a lapokkal nem érdekli őket a színek egyénisége a balansz, az hogy mit mivel lehet kombózni. Ők a pénz miatt csinálják, a sok gyermeket megtévesztik azzal hogy néha jön ki új lap, hogy azt gondolják foglalkoznak velük. És azt se hosszú próbálgatások és balanszolás után adják, szinte csak hasra ütés szerinti adatokkal, egy másolt skinnel kidobnak valamit ami már 3 másik színben is látható, de ez lényegtelen hisz a jónép úgyis megveszi 
Ők így gondolkodnak, ( tudom voltam már hasonló környezetben ).
Tehát nehogy azt hidd minden úgy van ahogy megálmodtad
Én személy szerint azért várom az új patchet mert 14k bfp-t fektettem bele ,amiért jön új promo
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK!
- Kioxia XG8 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7000-5800 MBs - Eladó
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- Utolsó raktáron! Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD - 27% ÁFA
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyszer -egyszer feljössz és ennyi, nemtudod hogy mekkora szüksége van a pvp-nek vérfrissítésre, persze tudom neked az a véleményed a fejlesztők mindig is mindent így akartak ahogy van, de azt kell hogy mondjam : nagyon Tévedsz. A fejlesztőknek semmi céljuk a lapokkal nem érdekli őket a színek egyénisége a balansz, az hogy mit mivel lehet kombózni. Ők a pénz miatt csinálják, a sok gyermeket megtévesztik azzal hogy néha jön ki új lap, hogy azt gondolják foglalkoznak velük. És azt se hosszú próbálgatások és balanszolás után adják, szinte csak hasra ütés szerinti adatokkal, egy másolt skinnel kidobnak valamit ami már 3 másik színben is látható, de ez lényegtelen hisz a jónép úgyis megveszi