Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
Ezt én nem igazán értem. Egy-két ember reakciója már kicsit beteges.

Végre jött egy szerintem kiváló "nerf" a DOra és most páran elkezdenek sírni, hogy az egyébként semmit sem változó Vileblood milyen erős, meg hogy tönkre teszik a játékot. Nekem ez elég furcsa...
A sunderer nerf érdekes. Miután minden színnek adnak olyan lapot ami miatt nem éri meg lehozni (oké a shadownak azért még mindig lehet kellemetlen) utána nerfelik? Mire lesz így jó? A többi nekem tetszik, végre valami értelmes.
Azt az elementet inkább be sem kellett volna rakni. Azért az nem járja, hogy valaki egy expert pályát tud megcsinálni és ebből megvan az összes UPja. Inkább olyat kellett volna csinálni, hogy egy adott pálya lootjai között lehessen válogatni a sokadik lejátszás után.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gyúrósok ide!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- VR topik
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest