- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- nVidia GeForce RTX 2080 Ti (TU102)
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Megnéztem hajsza által ajánlott pontkártyát, és elég jó áron van, szerintem veszek egy ilyet.
Ezek szerint meg lesz az alap 64 kártyám, és elkölthetem még a 3.000 pontot. Olvastam, hogy sokkal jobban megéri lapnként vásárolni, mert úgy jobban kijövök de úgy gondoltam veszek a 3.000 pontból 1.000-rt boostert a kíváncsiság meg a bontogatás és a szerencsém próbáratétele miatt. Ez az 1.000 pont kb. 700 forintomba van, ennyit megér a móka.
A kérdésem az lenne, hogy milyen boostereket vegyek? Mert láttam, hogy van 3 féle. Van jobb vagy rosszabb? Az újabb lapok a jobbak, vagy inkább a régebbieket szeressem? Melyikben nagyobb az esélyem belenyúlni valami jóba?
A maradék 2.000 pont elköltésével viszont még várok, hogy lássam milyen lapokra van szükségem, meg milyen színnel fogok nyomulni. Ezt majd szerinem egy 10-15 játékóra után elköltöm. Majd segítséget kérek, hogy mi az ami a témában jó...
Más: miért jó (vagy nem jó?) ha ugyan abból a lapból több darabbal rendelkezem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Fejhallgatós találkozó
- Call of Duty: Black Ops 7
- Gumi és felni topik
- nVidia GeForce RTX 2080 Ti (TU102)
- További aktív témák...
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Ulefone RugKing 4 Pro
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest