Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
Ha van Long ranged és az ellennek nincs az már sehogy sem lehet fair.
És ez nem attól függ h igen a UA pl ugyan ez...nem nem ugyan az.
attól h az global range attól még nem instant dmg sebzést érnek el.Ezzel nem azt mondom h baj lenne mert ezt vehetjük t2-ig fire sajátosságnak.
a mortar a baj h lerakod egy olyan helyre ahova az ellen oda ér addigra már lebontotta a bázisod.
Mint írtam pl síkságon semmi baj nincs a long rangével.Jó alá írom h akkor a wellorbokra okozzon kevesebb sérülést de akkor az összes egység és épület okozzon annyival kevesebb sebződést a well/orbra mint a mortar.
az a baj h elkezdik a pvp-re balanszolni ezerrel a lapokat és ezáltal lerombolják a játék atmoszféráját.
Matter master vs mortar elég rossz összehasonlítás.
és ezt meg lehet értelmesem magyarázni h miért nem lehet(a pvp balanszon túl)
de azt h egy mortar csak úgy kevesebbet sebezzen well orbra azt már nem.Á mert pl Vigillel annyira nehéz 50 m kiszedni az orbjaidat? vagy a grigori bombához annyira nagy tehetség kell?
Vagy az állandó cc-zéshez?
vagy a tremor meg virtuso spamek annyira nagy tiszteletteljes lapok?Az h szinte 80% uygan azokat a taktikákat alaklmazza rohadt unalmassá teszi az egész pvp-t.
Nyerek vagy vesztek egyszerűen nincs kedvem játszani pvp-t
unalmas.
Tisztelem én a játékosokat, de pl én is voltam pure fire-vel szóval tudom h milyen azzal játszani, bár én se mortart, se ilyen komolyabb lapokat nem használtam.
Én enforcerekre építettem a taktikámat és azzal próbáltam rusholni.UA-val emg azért vaghyok elfogult mert ez és a CE az a lap ami talán maximálisan visszadja az élvezetes Shadowos játékot.
csak sajna a CE már igen gyenge és csak nagyon kevsé esetbe alkalmazható rendesen.
Én a Phoenix spamaet sem játszom mert számomra az is unalmas.
ahelyett h az inkubátor és hasonló szaroakt adnak ki inkább hoznának a shadownak több corpse gather lapot és ua,ce-hez hasonló spelleket vagy ahhoz köthetőeket, több undead egységet...
Én is nature frostal kezdtem de épp azért váltottam shadowra mert az undead téma jön be.
nem azért váltottam mert h ezzel könnyebb pvp-ben meg stb.
A naturéba a forrestkin téma bejön de ahhoz is kevés egység van és kb a nagy taktiak repertuált az tette ki h t3-on razor mellé 20 living towert lehúznak és kész.épp ez az ami nekem nem tetszik ebbe.pvp miatt fog tönkre menni a játék,mert mindent nerflenek és egymáshoz igazítanak, közben meg majd pve részében el fog veszni az egyedisége......
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Alkoholista nevelde
- Interactive Brokers társalgó
- Battlefield 6
- Aranylemezre került a Crimson Desert, márciusban jön a megjelenés
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- B760 / B660 / Z690 / Z790 ATX alaplapot keresek DDR4-es foglalattal
- Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV digitális prémium kompakt fényképezőgép
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 9 185H RTX 2000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- Lenovo L13 G3 i5-1235u 16Gb 256Gb NVMe, Magyar bill, számla, garancia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs