Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen notebookot vegyek?
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
hokuszla
üzenetére
Az a baj, hogy kb 2 hónapja gyűri és túl okos. Holott ha egy lost c vagy uc lapot nerfelnek nem tré.
Viszont össze lehet számolni a nature nerf mennyi bfp-t vett ki a zsebünkből (zsebemből). Kezdve az amazon nerftől.
Ha veszek egy piros fakockát 2 krajcárért. Abból ne legyen a végén kék müanyag golyó 1 krajcárért.
Lárhatja mindenki, hogy egy időben, hogy szidtam a Fire Dancert. De én is úgy gondolom nerfelni nem kellett volna (lévén nem olcsó lap). Megtanultam ellene játszani.
Aztán jött a világvégére ellövő Vigil. Megtanultam, hogyan kell beütni, hogy ember sirógörcsöt kapjon (Grigorival együtt).
Tegnap 2x energy parasitével copattak. Agyaltam, töprengtem és ha minden igaz megvan a megoldás.
A rush ellen is úgy tünik az esetek többségében tudok mit tenni.De nem írom, folyamatosan, hogy x frakció túl erős és nem baj, hogy már majd minden lapját nerfelték és ezzel nem kevés bfp-t kivettek az userek zsebéből.
Van akinek ez nem számit mert anyuci, apuci veszi a bfp-t. Nálunk viszont én vagyok az apuci és tudom milyen zsebbe nyúlós a dolog.Nem keveset agyaltam az enlight megvételén sem. Sokaltam az árát. Mert akarva akaratlanul forintosit az ember. Tehát egyeseknek vagy felkellene nőni. Vagy elővenni a tapsis lepkét és azzal játszadozni.
Murder3: szöveg értelmezés? Nagyjából 0. Nem írtam, hogy gyenge. Azt irtam, írom, hogy a nerfel az EA ne vegyen ki a zsebemből pénzt. Márpedig kivett. Mivel nekem van amazonom, lyrishem, ensnaringem, hurrikánom, coldsnapom..... stb-stb.
Djuree: nem a pakli nyeri a mecset, hanem én ( és nem kevés rankedet és unrankedet játszom, hogy valamit konyitsak hozzá). Nálad sem ártana egy kis szövegértelmezés, hsz irás előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gran Turismo
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- További aktív témák...
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple MacBook Air 13" M4 (2025) 16GB / 256GB ezüst
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest