Hirdetés
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
"Azért mert pl a frostnak 3 orbra ott van 3 xl egység
a shadownak meg egy"
Akkor mostmár tényleg nem értelek. Ha csak pve szempontot nézzük akkor miért zavar téged, hogy nem XL hanem L egységek vannak? Ráadásul a shadow szerintem igen erős T3on. Erős egységek: van távolsági, siege, légi, erős tank és trükkös egység is, jól használható épület és vannak spellek is még ha nem is enlighenment szintüek. Mindez a többi színhez viszonyítva nagyon olcsón...."az egységek iylesfajta arányát meg kéne tartani mind a 4 színbe..."
Nem, szerintem nem kéne. Ilyesfajta "látszat balanszolások" teljesen feleslegesek, az egyetlen ami fontos, hogy a színek teljes egészükben(!) jól kiegyensúlyozottak legyenek (és igen, azt elismerem, hogy ebben a nature jelenleg OP, de ez nem az XL egységek aránya miatt van).Még csak az sem kell, hogy minden map-re egyformán jó legyen mindegyik, elég ha a játék egészét tekintve (PVE) hasonló erősségüek, szerintem ettől lesz változatos és szórakoztató a játék."De innen nyomja még vki pure shadowwal?"
Sosem értettem az ilyen jellegű kérdéseket, mert én próbálok minden pályára egyedi decket összeállítani, ezért még olyan sincs nálam, hogy main deck vagy ilyesmi. Szerintem így sokkal szórakoztatóbb a játék és nem feltétlenül kell ehhez 30Kt költeni, néha meglepően egyszerű lapokkal is lehet nagyon hatékonynak lenni egy-egy pályán. Hogy a kérdésre is válaszoljak: van néhány pálya, ahol az első két orbom shadow, de pure deckem egyáltalán nincs (nem vagyok "pure fan").
Új hozzászólás Aktív témák
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Proxmox VE
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest