Hirdetés
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Filder már leírta a lényeget. Még fontos tudni azt is, hogy ezekre upgrade-et sem rakhatsz, és ugye abból kell gazdálkodnod, ami van. Én is így veszek általában új lapokat (ha van ennyi lóvém), mert ugye ad plusz 8 commont is ingyen (persze ezek nem érnek sokat, de akkor is ingyen vannak).
És még ami fontos, hogy jóval több pontot kapsz a tome meccsekért (gyanítom, hogy pont 2x annyit), ezért érdemes azzal nyomulni. Persze lehet peched egy teljesen rossz tome paklival, de lehet szerencséd is vele. Általában szokott dobni minden tome egy ultra rare kártyát is (így lett nekem 2 harvesterem is egymás után).Ja, megnéztem, a Westend MM-ben 9k a BF, szóval vettem megint egyet a Duna Plázában. Szerintem ezt csak én veszem ott, mert amikor felfedeztem, hogy 5k, még 5db volt, most vettem ott a harmadikat, és még van kettő belőle.
Pedig ez a legjobb ár/érték arány jelenleg itthon amit találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Steam topic
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Milyen TV-t vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pedig ez a legjobb ár/érték arány jelenleg itthon amit találtam.